Kızlar kişisel bakımınızı nasıl yapıyorsunuz benim cildim çok hassas hamilelikte dahada hassas oldu ağda cildimi yara ediyor tüy dökücüde aynı şekilde tahriş etmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba benim cildimde çok hassas o yüzden mecbur gillette simply venus ile alıyorum en azından acımıyor tek bunu kullanabiliyorum, diğer markalarınki bile canımı acıtıyor. Ağda yakıyor yaktığı için kabuk kabuk oluyor, tüy dökücüyü genital bolgesine sağlıklı bulmuyorum maalesef. Geriye de tek seçenek bu kalıyor.
Merhaba canim ,bende bikini hariç tüm vücuduma lazer yaptırdım bikini kaldı tam bir ahmagim bikini büyük dertti takı venus jilet alana kadar oynar başlık ve jel bırakması büyük rahatlık
Ben epilatur makinayla alıyorum güzel gidiyor tahriş olmuyor ama gubegim baya sorun oluyor bana zorluyor
Göbek çok zorluyor evet rahat edemiyorum artık
Deneyeceğim teşekkür ederimm canim
Evet yapana kadar baya sizlayip dururum
Deneyecegim canim teşekkür ederim
ben jilet kullanmıştım çünkü en pratiği oydu daha sık çıkıyor ama ağda ile de uğraşılmıyor o dönemde ya
Jilet kullanıyorum ama göbekten çok zorlanıyorum mecbur tüy dökücüye döndüm
Bende tuy dokucu kullanmadim iyi degildir diye ise yariyor mu
Yarıyor çok rahat oluyor veet markasını kullanıyorum
Kullankmi nasil
Internette hep alerji tahriş falan yaziyor korkuyorum almaya
Bana tahriş etmiyor veet markası 5-10 dakika beklettikten sonra güzelce yıkıyorum tertemiz oluyor
Jilet. Tüy dökücü kremi asla onermiyorum genital bölgeye keskin kokusundan dolayı
Benim kullandığım aleo veralıkokusu ağır değil
Kendin bilirsin canım. Ben jilet ve epilasyon yaptım
Jilet göbekten çok zorlamaya başladı zor oluyor benim için canım