Saç bakım ve yüz bakım ürünleri. Yüzüm için serumlar, kollajenler falan kullanıyorum. Onlara da çok para gidiyor Lükslüğe bulaşık başta, şimdi bırakamıyorum çünkü sürekli ve düzenli kullanmak gerek
O yüzden bulaşmayın
Hangisini önerirsin belki ben de bu lükslüğe elimi kolumu kaptırırım.
Loreal Paris kullanıyorum ben. Cildim yer yer hem kuru hem yağlı cilt olduğu için eşitleme için bunu kullanıyorum ben. Eğer yağlı bir cildin varsa da The Purest markasını öneririm. Bir de cilt bakım ürünlerini kullanıyorsan cildinin direkt güneş ışığına maruz kalmaması lazım, yoksa cildinde lekelenme ve sivilcelenme yapıyor. Sürekli güneş kremi kullanmak lazım. Beni en çok zorlayan da bu güneş kremi sürmek oldu, o yüzden çok dışarı çıkmıyorum gündüz
Ben saç bakımı yapmayı çok severim yüz için hep bi eksiklerim oldu. Yüzüne bakım yapanları çok özeniyorum. Sosyal medyada görüyorum yüzlerine devamlı bakım solüsyonları sürüyorlar yüzüne onu sürmeye nasıl karar veriyorlar yani yüzlerine uygun olduğunu nasıl anlıyorlar ve o ürünü nasıl buluyorlar bilmiyorum. Ben yüzümü garnier ile yıkayıp gündüz kremi sürüyorum ama onların yaptığı hissiyati almıyorum senin yüzün çok güzel belli ki bu işi kapmışsın bana da el atar mısın? Güneş kremi sürme alışkanlığı da kazanamadım
Merhaba hanımlar saç ve yüz bakımınızda hangi ürünleri kullanıp neler yapıyorsunuz?
Kız kardeşim yönlendirdi beni de. Ürün kullana kullana fark ediyorsun aslında hangisinin iyi geldiğini. Garnier bende hep sivilce yaptı mesela. The Purest bende kuruluk ve yine sivilce yaptı. Loreal her yönden iyi geldi bana. Ondan şaşmadım daha da. Cilt yapını iyi bilmen gerekiyor. Yağlı mı yağsız mı nasıl bir cildin var, ona göre yönlendirme yaparım sana
Benim yüzüm karma
Bak serumla falan o kadar uğraşmaya vaktim yok dersen tüm cilt tipleri için olan bu ürünleri kullanarak günlük bakım sağlayabilirsin kendine. Bunlar ciddi anlamda cildi besliyor ve yumuşacık yapıyor. Hele gül suyu müthiş oluyor.
Kullanım sırası şöyle ;
Önce yüz yıkama köpüğü ile yüzünü iyice yıka. Kurulama esnasında havlu yerine havlu peçete kullan ve dokun-çek yöntemiyle kurulama yap ki cildin zarar görmesin.
Sonrasında gül suyuyla güzelce sil, mis gibi kokuyor ve cildi besliyor. En güvendiğim gül suyu bu.
Sonra L’Oreal ile nemlendir. Bu üründen sonra nemlendirici kremleri es geçtim. Müthiş bir Aloe Vera suyu
El kremi olarak da benim ellerim yaz kış çok kuruduğu için elimi tek nemlendiren krem bu oldu. Mis gibi kokuyor ve yumuşacık yapıyor
Umarım yararlı olmuştur
Teşekkür ederim arkadaşım onca işinin arasında bana yardımcı oldun.
Ay bayılıyorum böyle kendine özenen kadınlara
Ben de işte yüzümü yıkıyorum falan hahahaha
Estağfurullah arkadaşım
Diyorum ya bir bulaşınca bırakamıyorsun da
Yalnız değilsin bende de gayret var
Yüzüne sabundan baska bisey sürmeyen beeennn
Kaz ayaklarım çıkana kadar ben de öyleydim
Benimde var kaz ayaklarim ama cildim com hassas ne denediysem olmadi kendi haline biraktim en ufak leke sivilve bile cikmiyor simdi hangi ürünü kullandiysam pütür pütür oldu yüzüm
Boşver o zaman, şanslısın öyle bir cildin olduğu için
Bende aynen öyle yaptim bosverdim kendi haline biraktim
Kaz ayaklarını seviyorum ben ya gülmekten çıkıyor o, kırışacaksak gülmekten kırışalım
gerçi ben beyaz saçlarımı da seviyorum, sorun bende galiba
Gülünce çıkıyor evet ama yaş aldıkça da belirginleşiyor işte. İleriyi düşünüp şimdiden önlem alıyorum
Kız saçımın beyazlarını ben de seviyorum. Hatta bunun için saç boyatanlara hep övünerek beyazlarımı gösteriyorum. Hiç boya yok saçımda, boyatmayı da istemiyorum şimdilik bakalım. Beyazlarımla mutluyum