Hamilelikte kişisel bakım

Ohhh her halimizle güzeliz :heart_eyes::dancer: ben de henüz boyatmaya niyetli değilim, herkes beyazlarıma laf ediyor, dönüp kendilerine baksınlar :joy:

2 Beğeni

Hangi kırışık kremini kullanıyorsun

1 Beğeni

Yine L’Oreal kullanıyorum arkadaşım

2 Beğeni

23 hafta lik hamimilek var ve saçlarım çok beya Z var .boya zararlı diye bekledim.ama moralim bozuluyor .ne yapabilirim.sorun olur mu ki bebbk de büyüdü

Kimyasal madde olduğu için hamilelikte saç boyası yasak canım az sabr et bence :blush:

1 Beğeni

Doktoruna sor benim bildiğim üç aydan sonra organik bitkisel boya öneriliyor hiç bir kimyasal olmayanindan ama gene dr sormadan böyle bir risk alma

1 Beğeni

Ben kuaförüm uzun bir süre kuaför salonu işlettim çok boyatan olmuştu canım itiraf etmek gerekirse de bende saçımı boyadım bir kez maske taktım sadece kimyasal kokusundan etkilenmemek için bebekte bende her hangi bir sağlık sorunu yaşamadım ama çok şükür zararlı olduğunu söyleyenlerde war tabi

2 Beğeni

Kahve ve ceviz ile de saç boyandığını duymuştum ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum denemek isterseniz birlikte yapabiliriz ben de henüz kendimi boya için hazır hissetmiyorum ama kahve ve cevizi denemek isterim

1 Beğeni

Elbette zararlı olur. Siz her halinizle güzelsinizdir :smiling_face_with_three_hearts:

Doğuman sonra en çok beyazlarımın dökülmesine üzülüyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Alışıyorsun zamanla beyazların dökülmesine de​:joy::joy:

1 Beğeni

Biz nelere alışmadık aqa…yak​:smoking:

4 Beğeni

Ahahahah :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Kelliğe doğru adım-adım yürüyorum…:walking_woman:t2:

Dostlar Urban Care markasının saç dökülmeye karşı olan şampuanın kullanan oldumu? Yorumları okudum hoş,sizede sorayım dedim

Canın onu kullanma bence kullanıcaksan urban care markasının dökülme karşıtı spreyi var onu al. Şampuan olarak dökülmen varsa daha temiz içerikli şampuan al. Davines , kerastase bu markalara bak. Pahalı birazcık. Ama 10/10 ürünler

@FidanUğur çok dökülmen var sanırım. Bunun sebebide birazcık benim düşündüğüm doğum yapmış olman. Şuan ben 30 hafta 4 günlük hamileyim. Saç bakımı konusunda ben resmen takıntılı ve iyi para harcayan biriyim. Hamileliğin 2. Trimester döneminde sadece bendede oldu, ben cildiyeye gittim . Çünkü hayatımda böyle bir şey ile hiç karşılaşmamıştım. Kadın doğum doktorumda cilt doktoruda dökülmenin fazla olmadığını :slight_smile: olan dökülmeninde hamilelik sebebiyle olduğunu söylediler. Kan değerlerimde iyiydi. Saç öncelikle dıştan değil içten beslenmeli yani saç kökleride kan ile besleniyor. Şampuanlara ek beslenmenede dikkat et bence. Söylediğin şampuanı yakın arkadaşım kullanmıştı dökülmesi arttı. Dediğim gibi onun spreyi iyi 🫶🏻

@Sonay aynı benimde öyle, 20 li yaşlardayız eşimle o bana sürekli yaşlandın sen diyor daha da morelim bozuluyor​:smirk: Acaba kınayla boyamak bi çözüm olabilirmiki?

Ben kina kullandim. Saclarim beslensin diye de cok nadir yapardim. Ama kinayla beyaz saclarinin kizil olacagini bilmelisin. Benim saclarim koyu kestane beyazlar kizil oldu kalan yerler gunes vurunca hafif bakirimsi oluyor

Ayy ne güzel beyazlarınızla sevinmeniz. Keşke benimde öyle olsa ama ben boyuyorum beyazlarını görünce kendimi çok yaşlı gibi hissediyorum psikolojimi bozuyor. Bende saç ve cilt bakımına önem verenlerdenim. Mesela saçıma günlük biberiye suyu uyguluyorum kendim yapıyorum evde baya faydası oluyor. Hafta da 2 defa da saçlarıma bakım yağları uyguluyorum. Hindistan cevizi yağını hiç eksik etmem. Saç cilt vücut heryerime rahatlıkla kullanılabiliriyorum bunlar beni mutlu ediyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Güneş kremi evde bile kullanılmalı ama :slight_smile: