Hamilelikte kişisel bakım

4 aylık oldum . Saç boyatmam dogru olurmu? Alıstıgı için saçım boya istiyor yapabilirmiyim bilmiyorum

Kimyasal içerdiği için hamilelikte saç boyamayı tavsiye etmiyorlar canm ben epilasyona gidicektim doktorum ona bile izin vermedi

Canım 37. Haftamdayım . Gebeliğin başından beri saçımı boyamadım.ki normalde sarı , kendi rengim kestane ve dip değil artık saçım yarıya kadar uzadı, ama boyamadım , bence sende boyama.

Doktorum bitkisele bile izin vermedi 5 aylik olduk nine gibi geziyorum :rofl::rofl: bebişimin cani sağolsun

Bitkisel bazlı boyalar öneriliyor genelde

Yaa ne hoş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Açıcı olmazsa olur benim saçım da siyah iki bu gün önce boyadım hiç birşey olmadı ilk üç ay boyanması önerilmiyor doğal içerikli boya kullan ama maske tak kokusun almamaya çalış saçtan boya kana karışmıyor öyle birşey yok kokusu zararlı olduğu için ona da dikkat et

Gebeliğim de bir risk olmadığı için bitkisel amonyak içermeyen kokusuz boya kullandım bir sorun olmadı

Doğal boya kullanabilirsin bende sarı kullanıyorum kendi saçım koyu kahve ama bı sorun olmuyo doğal boyaları tercih edebilirsin

Kızlar 11 haftalık hamileyim saç boyatmak hakkında fikir sormak istedim boyatan varmı şimdiden tşkedrm​:blush:

Hamilelikte genelde önermiyorlar kimyasal olduğu için

2 Beğeni

Hamilelikte saç boyamak iyi olmaz ne kadar bitkisel boyalar deselerde içinde kimyasal var bı bayan kuaförü olarak söylüyorum bende saçlarımı boyamak istiyorum ama bebeğimin sağlığı benden önemli değil o yüzden doğumdan sonra inşallah :smiling_face:

Bende sipariş verdim 4 aydan sonra boyayabilirsin dedi

Ben doktoruma danıştım. Maske takarak hava alan bir yerde boyayabilirsin dedi. Ne olur ne olmaz ben 6.aydan sonra boyadım

Merhaba 30 haftalik hamileyim dip boyam geldi eski boyam akti saclarimi boyatmak istiyorum sakincasi olurmu ?

Canım boyalar hep kimyasal içerikli yapma istersen tabi doktoruna sormakta fayda var

Bende doğumu bekliyorum saç boyatmak için kimyasal içeriğe sahip olduğu için iyi olmayacağını düşünüyorum.

Canım boyatabilirsin ama ve lakin bitkisel organik boya ile boyatabilirsin

1 Beğeni

Ben boyadım canım 5 aylıkken doktorum izin verdi doğal boya bulmaya çalış

Doktorum 3 ay yani kritik haftalar geçtikten sonra saçını boyatabilirsin ama organik boya demişti. Ben boyattim bir kez organik boya ile