Ayn bn göbeğimden şeyimi göremiyorum ![]()
Eşime veya bir baska birine de yaptırmak bana gore degıl . Utanıyorum ıstemsiz kendım temızledıgım kadarıyla kalır bnce ![]()
Valla bende öyle, olduğu kadar artık diyicez. Bari anlık yakalanmasak ![]()
![]()
![]()
Evlendigimden beri ağdaya gidiyorum bikini için ilk düğün zamanı gitmiştim cok utanmistim ama insan alışıyor ve şuan o konuda çok rahat ediyorum
Hamilelikte ağda biraz riskli olduğu için maalesef seçenek arasında olmuyor benim için ![]()
Yoo hiç bi riski yok üstelik iki ayda bir çıktığı için 8 ayda 4 kez anca gitmişimdir. Hamilelikte jiletle uğraşılmaz , şuanda taharatte zorlanırken yarım yamalak kalmak daha kötü bence, ağdanın en kirli hali bile jiletin en temiz halinden iyi ve . Temizdir. Tüy kökleri yumuşak bikere fırça gibi değil
Evde yapılan ağdada risk yok tabii ki ama kuaförde enfeksiyon riskini göz önünde bulundurmak gerek ![]()
yani herkes de aynı olacak değil tabii
He evet evde yaptırıyorum kendi ağdamla arkadaşım geliyor , ama jilet gerçekten berbat bir gece bebek haraket etmiyor diye acile gitme ihtiyacı duydum ne olur ne olmaz jiletle bi alayım dedm mafettim kendimi ![]()
![]()
Kadın olmak her kulvarda zor ![]()
![]()
![]()
![]()
Kesinlikle katılıyorum ![]()
Insallah öyle yakalanmayız daha sık temizlenir hazırlikli bekleriz utanacak bisey oldugunu düsünmüyorum yaradılısımda var ne yapayım yani eşimden destek alıyorum
aştık biz o utanmaları ameliyat gecirdiğimde o temizleyip bakmisti tuylerimide almisti hamileliktede yapicam utanma diyordu dediginide yapiyor
bende baskalarindan utaniyorum ![]()
Benımde tam aradığım soru
bende haftaya doğum yapacağım inşallah jilet vurmak istamıyorum hiçte almadımda yarın kuaföre gideceğim her gün korkuyorum bende bişe olurmu olmazmı diye utanır insan yanı![]()
2 kere doğum yaptım ikisinde de hazırlıksız yakalanmadım.çünkü doğum saniyeler içinde başlayıp olmuyor.ilk önce sancılar başlıyo hafiften ve nişan geliyo.o süreçte banyoya girip hem güzelce duşumu aldım hemde jiletle temizliğimi yaptım.2 doğumuma da tertemiz gittim
sancılar başladığı an çok acı vermediği için o anda yapılabilir jilet
Tecrübe baska bir sey iste
Tesekkur ederim icim rahatladı ![]()
Valla bende aynı 34+5 olduk dün kendim yaptım çok zorlandım sürekli ağda yaptığım için de çok fazla çıkmıyo zaten doğuma kadar muhtemel bir iki kere daha yaparım bir baskasina yaptirmaktansa eşime yaptırırım oda aynı şeyi söylüyor bana birşey olsa sen yapmiycakmisin temizliğimi diyo bu zamana kadar yaptırmamıştim ama bundan sonrası mecbur gözüküyo galiba
Aynen bende körü körüne ancak işte…ama ordakiler neler görmüştür neler o yüzden çokta takmamak lazım bence o an zaten onu hiiiccc dusunmuyoruz bile ![]()
![]()
Tecrübe çok farklı, bizim ilk gebelik olduğu için soru işaretleri fazla oluyor ![]()
![]()
Orası öylede yinede insaan bı tuhaf oluyor öyle gozukunce 36 haftalık hamileyim ben de göbeğinden dolayı hiç birşey görmüyor tüy dökücü Krem kullandım mecbur 3 cu gebeliğim diğerlerinde azdz olsa görüyordum orayı bunda hiç görmüyorum
Bu saaaten sonra her hafta hastaneye gideceğim için heran herşeye hazırlıklı olmaym
Daha once amalıyat vs olmadıgımdan ben utanıyorum . İlişkide bile oyle eger genatal bolgemde bir bakım yapmamısam bı anda esım bırseyler ıstedıyse
o an uzerımıze ortuyu cekmesını ıstıyorum . Vucuduma bakmasını asla istemiyorum. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya bız tecrubesız Anne adayları yalancı sancıyı doğum sanar gıdersek. Bı de oankı durum onemlı kendı evımde fln degılsem dısardaysam o zaman ayvayı yerım . Bebege de diyemem kı sen ecuk daha bekle annen bakım yapsın . Cevremdekı ınsanlara hoc daha dıyemem eve gitmem gerek dıye bnm koca canından kıymetlı mı der tutar kolumdan hastaneye kadar goturur![]()
![]()