Hamilelikte kişisel bakım

Bende tuy dokucu kullanmadim iyi degildir diye ise yariyor mu

Yarıyor çok rahat oluyor veet markasını kullanıyorum

Kullankmi nasil

Internette hep alerji tahriş falan yaziyor korkuyorum almaya

Bana tahriş etmiyor veet markası 5-10 dakika beklettikten sonra güzelce yıkıyorum tertemiz oluyor

1 Beğeni

Jilet. Tüy dökücü kremi asla onermiyorum genital bölgeye keskin kokusundan dolayı

Benim kullandığım aleo veralıkokusu ağır değil

Kendin bilirsin canım. Ben jilet ve epilasyon yaptım

Jilet göbekten çok zorlamaya başladı zor oluyor benim için canım

Ben ayna tutarak yapıyodum​:joy::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ben de ağda yaptiriyorum 9.aydayım evet az bir şey acıtıyor ama derin nefes alıp veriyorum nefes egzersizi iyi geliyor ağda yapılırken. Bir de ağda sonrası aleo vera jel sürüyorum kırmızılık ve kabarlıklar yanmalar 2-3 güne geciyor tertemiz oluyor

1 Beğeni

Kızlar, saçını daha önce boyatıp pişman olan var mı, ben ilk defa boyatmayı düşünüyorum ve normalde biz de saçlar geç beyazlar, bu özelliği de yitirmek istemiyorum aslında ama değişiklik istiyorum ne diyorsunuz

Ben de otuz yaşında ilk defa boyatmak değişiklik yapmak istedim. Ama ilk denemeye ombre ile başladım pişman olmamak için. Pişman değilim​:blush: ama ombre yapıp da pişman olsaydım dönmek daha kolay olurdu benin için. Kestirip Kendi tonuma yakın renge boyadım mi tamamdır. Boya bence daha riskli :blush:

1 Beğeni

Ombre sacınızı yıpratmadı mı ? Bende 30 yaşımda ilk kez ombreyle açılış yaptım ama çok yıprandı taramak açmak çook zorlaştı ve sertleşti. Doğumdan sonra hemen kestireceğim uzayan yerlerinden ve bidaha ombre yaptırmam düz boya tercihim

Açıkçası zaten saçlarım kuruydu ama o halinden çok bir farkı olmadı. Argan yağı kullanıyorum. Maske yapıyorum saçıma ya da her yıkamadan sonra bir iki damla elime yayıp saçlarıma sürüyorum.

1 Beğeni

Rengini açtırmak istiyorum bende saçlarım koyu kahve siyaha yakın, ama dediğim gibi geç beyazlar bizde ve boyalı saçlar çabuk beyazlar diyolar olmadı sizin gibi yapayım, teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

Merhaba bende kınayla yapmak istiyorum saçlarıma saclarim detaylı bakınca koyu kahve ama birarada normal bakınca siyah gibi duruyor saç rengim de açılsın istiyorum ne renk olur acaba

Bana doktorum 4 aydan sonra boyayabilirsin demisti ben maalesef 3 aylikken boyadim 15 dk tuttum dip boyasi yaptim suan 28 haftaligim toplam 3 kez dip boyasi uyguladim

Gebelıkde kişisel bakım cok önemli. Bende birazcık korku var hem cinsımden dahi utanıyorum ikl zamanlar alısınca o kadar degil. Hazırlıksız doguma yakalanan oldu mu ne bılıyım vajına bakımı yapılmadan koltuk altı kılı olsun bacak kılı onları temızlemeden dırek doguma alınan oldu mu bn cok korkuyom ansızın yakalanırım dıye 5 gunde bır jilet uyguluyorum tum vucuda o kadar sert cıkmıyor kolarımda fln sadece genatal bolge sert oluyor gebelıkden sonra lazere baslıycam ev tıpı lazer o yuzden kılımın kalınlıgını dert etmıyom aksıne kalın olsun kı makine gorsun ıstıyorum . Sizin basınıza boyle bır durum geldı mı aslında cok dogal borsey ama ben noye utanıyorum bılmıyorum :hear_no_evil::see_no_evil:

Ayy valla çok korktuğum bir şey :grinning::grinning: yakalanan illaki vardır ama o an nasıl olur çok tuhaf geliyor insana. Karın büyüdükçe almakta zor oluyor :neutral_face:

1 Beğeni