Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

7 kilo almıştım

Ben 22 haftalık hamileyim 57 kiloydum şimdi 64 kiloyum

Bence iyi bende bu şekilde kilo alıyordum Ayşe

15+3 deyiz 3 kg aldım

1. Hafta, 2 kilo aldım

Sağlık durumunu , boyunu yaşını vs bilmiyorum. Ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda 4-6 kilo arası beklenen bir artış. Bence hiç canını sıkma. Bundan sonraki süreçte belki beslenmene biraz daha dikkat edebilirsin. Sağlığın yerindeyse sen iyi hissediyorsan canını sıkma. Önemli olan senin ve bebişin mutlu olması :smiling_face:

Çok sevindim. Inşallah bizim bebekte de sorun çıkmadan büyür doğar hepsi :heart_hands:

1 Beğeni

Gebeliğin başında 4,820 ydi ilacı kullanmaya başladıktan sonra 0,723 lere kadar düştü en son kontrolümde son beş gün gün aşırı içip gitmiştim 1,080 di

1 Beğeni

Tesekkur ederim bende kilo takibinden bakiyodum normal saniyodum ama doktor 25. Haftaya kadar hic almicaktin dedi yada 1 kilo alicaktin dedi ne bilim amannnn :roll_eyes:yasim 36 kilom 67 boyum 170

Bende 4 aylık hamileyim sadece 1 kilo aldım

Kızlar kaç kilo aldınız hamilelik boyunca ben şuan 31+4 ve sadece 4 kg aldım bebişim de 28. Haftada 1345 gr 42 cmydi.

Ne guzel dogumdan sonra hemen eski halinize doneceksiniz kilo anlaminda. Bebisin gelisimi iyiyse problem yok bence.

1. Haftada bi korkuttu sancılarım geldi ama onada hemen kalp tansiyon ilacı başladık kan akışını sağlayan damarlar genişlesin diye şimdi o nuda bıraktık cok şükür iyiyiz bakalım c.tesi günü ne kdr kilo aldık ne olduk görücez :sweat_smile:

İlk 3 4 ay her haftada bir 2 kg alıp gidiyordum hep bi kilo ile gittim şişmiş sanki 3 aylık hamile değilde 6 aylık hamile gibi ödem olmuş tüm vucudum sonrasında biraz fazla sıvı biraz hamuru kestim düzeldi şimdi 4 kg ile yola devam

1 Beğeni

Bende 30 haftaligim 20 ile 24 arasi bir ayda 5 kg falan almistim . Dediginiz gbi biraz da odem vs oldu memlekete gitmistim ne bulursan ye hesabi falan. Sonrasinda odemler baslayinca doktorum tuzu azalt dedi suyu da bol ic . Oyle yaptim tuzu olabildigi kadar azalttim . Son uc haftada kg almadim sukur. Bakalim bebisin gelisimi nasil merak ediyorum. Bide benim bir cocugum daha var onunla da ulgilenince hareket cok oluyor

Kendim 10 kilo aldım. Bebeğim en son 31deyken 1700 gramdı :hatching_chick: bilmiyorum normal miyiz fazla mıyız ama :face_holding_back_tears::joy:

1 Beğeni

Bende 10 kg aldim sayilir. Umarim bundan sonra fazla almayiz. Bebisler gelisimi jyi olsun biz almayalim dogum sonrasi da hemencecik gitsin kilolar

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts:

37+4 18 kilo aldım yani üst hariç altlarim hepsi bana oluyor neremden 18 aldım bende bilmiyorum jsjsjjs

Ay o nasıl oluyor :joy: ben bazı lastikli eteklerimi bile giyemiyorum olmuyor sıkıyor