Yani taytlqrim iç çamaşırlarkm bana oluyor bende anlamadım
20.2 haftalık hamileyim 2 kilo aldım normal mi sizce ? Siz kaç kilo aldınız?![]()
16 haftalığım bende kilo almadım henüz 1.5 kilo kaybım var benim de ama doktor bir sorun görünüyor demedi . Sizde normalsiniz bence daha fazla alanlar oluyor veya hiç almayanlar kişiden kişiye değişiyor sanırım
Valla ben 27 oldum 12 kilo aldım bence almamak daha güzel doktor bi sorun görmüyorsa sıkıntı yok cok kilo almak ztn iyi değil dedi doktorum insanin psikolojisini de bozuyor kıyafetlerim olmuyor ![]()
![]()
29 haftaligim 9 kg aldım bende ![]()
29 haftalık 4.5 - 5 kilo arası gidip geliyorum. Fakat kilolu hamile kaldım.
26+6 haftalığım hamilelik boyunca 8 kilo aldım bugün doktor randevum vardı doktorum aldığım kilomun haftama göre ideal olduğunu söyledi
34+2deyim 7 kilo aldım bence herkesin aldığı eski kilosuna bağlı az mı çok mu o şekilde değerlendirilmesi gerek bir de kiloyu takmayın verilir zamanla bebekler sağlıklı olsun yeter
29+5=8 kilo ![]()
![]()
- Haftadayim 22 kg aldım ağlamak istiyorum

Ben daha kiloma bakmadım bikere tek baktım oda başındaydı 4 kilo almistim şuan 16 haftalık büyük ihtimalle 8 kilo almışım
Hanımlar merhaba günaydın 13 haftalık hamileyim 65 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum biraz fazla değil mi kilo artışı sizlerde durum nedir
Aslında bu kişiden kişiye değişir. Yani seninle aynı haftada olup daha fazla veya az kilo alanlar vardır. Hamilelikte kilo alımı hesaplaması yapılırken hamişin Vücut Kitle Endeksine (VKİ) göre yapılır. VKİ ni hesaplamak için bu linki, hamilelikte haftalara göre alınması gereken kilo alımı hesaplamasını ise uygulamanın kilo alımı menüsünden hesaplayabilirsin.
Biraz fazla kilo almışım![]()
Bnde 17 ve 21. Haftalar arasında hızlı kilo alımı yaşadım tam 3 kilo birden aldım. bugün 24. Haftamdayım şeker yükleme testi yaptırmaya geldim bakalım inşallah şekerim yoktur. Bir ayda nasıl 3 kilo alabildim bende anlayamadım gerçekten daha doğuma çok var bide ben 3 kilo alırken bebeğimin daha 500 garam olması ![]()
![]()
Siz 17. haftadan sonra almışsınız ben ilk 13 haftada aldım bunu ve Allah’ıma çok şükür benim hiç mide bulantı vs bu tarz şeyler yaşamadım şu zamana kadar ilk hamileliğimde ben altıncı ayına kadar 10 kg verdim yemek yiyemiyordum hastanede serumla beslediler beni altı ay boyunca çok şükür şimdi hamileliğimde ne bir mide bulantısı ne başka bir şey hiçbir sorun yaşamadım bu kadar kısa sürede beş kilo birden almam da çok normal değil ![]()
59 kilo ile hamile kaldim 63.5 kiloyum 19 haftalık hamileyim normalmi acaba ![]()
Bence gayet normal sizin aldığınız kiloyu ben 13 haftada aldım
Aynı durumdayim bende 13 haftalık hamileyim 59.50 la hamile kaldım 62 oldum bide öyle yemiyorum ölçülü yemeye devam ediyorum erkenden kilo almayim diye almışım
Ben sabahları çok sağlam bir kahvaltı yapıyorum öğlene kadar zaten acıkmıyorum bir de akşam eşim gelince yiyorum öğlen saatlerinde meyve falan yiyorum çünkü yemek yersem öğlen akşama yemek yiyemiyorum bu sefer çok tıkanıyorum ama ona rağmen hızlı kg alımı var ben anlamış değilim