Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

Kaç kilo aldiniz hamileliginiz de

1 Beğeni

Ayy ben 58 le hamile kaldım doğuma girerken 72 ydim daha sonra doğurdum 28. Günümüz 62 olmuşum

Ben şimdiye kadar 11-12 kilo aldım. 33. Haftamdayım.

1 Beğeni

15 olurum herhalde gibi geliyor ama bakalım.

Ben bu arada ilk 3 ayımda da kilo almıştım. Zaten sigarayıda bırakınca hamilelikte iştahım çok açıktı.

Dogum tarihi ne zaman demişti canım sana

Ben 32.haftamdayım 9 kilo aldım

33 haftamdayim 8 kilo aldim

Biz doktorumda sezeryan olursa şu tarih gibi bir tarih belirlemedik.

Normal doğum olması için 40. Haftaya kadar bekliyoruz herhangi bir problem olmazsa tabi.

Bebiş henüz manat geliş, döner diyor doktorum. Belli başlı egzersizler önerdi normal doğuma hazırlık için.

Benimde aynı arkadaşım bizde 32.haftadayız makat gelisi inşallah döner bebislerimiz allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebiş dönmezsede yapıcak bir şey yok​:see_no_evil:

1 Beğeni

Amin canım :blue_heart: bu aralar biraz duygusalım. Bakalım ayın 15. İnde kontrolüm var.

Tabiki kuzum saglikli olsunlarda​:kissing_heart::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde sürekli içim sıkılıyoo arkadaşım hormonların etkisi geçicek inşallah​:heart:

1 Beğeni

İnşallah canım :((

1 Beğeni

Amin arkadaşım inşalllah.

1 Beğeni

3 ayım bitecek 55 dim 56 oldum

1 Beğeni

İlk 3 ayda 2 kilo beklerdim demişti bana da doktorum :slight_smile: ben 4 kilo almıştım :)))

1 Beğeni

Ben az mı alıyorum yani amacım daha çok bebeğe kilo aldıran hep ona yararlı şeyler tüketiyorum ama benim içinde bı kilo sınırı var mı hiç bilmiyorum ya :roll_eyes:

1 Beğeni

Yok arkadaşım, ben sen az kilo almışsın gibi bir şey anlaşılsın maksadıyla yazmamıştım. Bende hep bebeğe kilo aldıracak şeyler ile besleniyorum. Hiç paketli gıda tüketmedim diyebilirim . Zaten kola fanta gibi şeyler asla içmedim. Sucuk, salam, sosis bunlarıda yemiyorum. Haftada 2 kez balık ve genelde kırmızı et tüketiyorum. Ama ben en başta biraz streesten ağzım boş kalınca rahat etmediğimden yedim çok. Sigarayı bıraktım, sonra kahve bağımlısıydım. Yani evimde V60 setim dahi var gözü açardım kahve kapatırdım kahve ile. Kahve de tüketemeyince yemek yedim. O ilk üç ay nasıl 4 kilo aldım bende anlamadım :frowning: ben ilk 3 ay biraz fazla alsamda şuan iyisin diyor doktorum. İlk 3 ay zaten bebek kilo almıyor. Son 3 ayda bebek kilo alıyor.