Bende 59 la hamile kaldım şimdi 31 haftalığım 69 kg bebek te gayet iyi gelişimi maşallah
Ayyy kahve sigara ikilisini hamilelikte bırakmak zorunda kalmak baya zor olmuştur ama helal olsun
İlkinde 20 kg aldım. İkincisinde 15 kg aldım
- Haftadayım 64 ile başladım şuan 72 kiloyum 8 kilo aldım aşırı dkkat edip hergün yürüyüş yaptığım halde sanırım bazı şeyler metabolizma ile ilgili engel olamıyorum başlarda çok taktım ama elimden bişey gelmiyor artık dikkat etmeye yürüyüşe devam sonu allah kerim
Ama ideal kilo olayı vardır hani hamilelikte ne kadara kadar almak normal sayılıyor acaba
Üçüncü ayimdayim daha hic almadkm hamile kaldığım kilodayim
35+4üm, 7 kilo aldım
Aaa çok iyi ya maşallah
8-13 arasi almak normal sanirim. Yalniz tabii ki bu hamile kaldiginiz zamanki kilonuza bagli. Yani normal/zayif diyebileceğimiz kilodaki biri hamile kaldiginda bu aralikta kilo almasi normal kabul ediliyor.
Aaa çok teşekkür ederim bı de emzirince zayifliyor zaten anne onu da duymuştum
Ben hamile kaldığımda kiloluydum 75 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyum şuan 5 aylık gebeyim. Heralde doğurana kadar 100 kilo olucam
Ahahaha bı arkadaşım tam 30 kilo aldı hamilelikte
Maşallah bende alırım diye korkuyorum ama sürekli de yiyorum
Bende hep aç hissediyorum bebekten dolayı tabi ama hep ona kilo aldıracak besinler tüketiyorum
15 haftaligim hiç almadim aksine 3 kg kadar verdim bulantılardan dolayı
Bulantı çoksa ever zayıflıyor insan
Hemde baya durmak bilmiyor bir an once geçer inşallah
İnşallah zor çünkü
Özellikle kahveyi bırakmak aşırı zorladı. Çünkü gerçekten kahve ile yaşıyordum. Günde 6-7 fincan türk kahvesi kesin içiyordum. Ek içtiğim kahveleri saymıyorum. Şuan kahve hiç canım istemiyor. Hatta ben sigarayı bırakamayacağım diye değil. Kahveyi bırakamayacağım diye korkuyordum.