Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

Yine de bravo vallahi çoğu kadın hamilelikte bırakamadığı için tüketiyor :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

40 mi kız sen al zaten en az 10 kilo al miss

1 Beğeni

Al al şöyle 55 falan olsan miss

1 Beğeni

Bende ilk hamileligimde 47 den 60 olmustum ikincide 63 den 75 kilo olmustum simdi 7 haftaligim 73 ile hamile kaldim heralde 100 le doguma giderim :sweat_smile:

1 Beğeni

59 kiloyla hamile kaldim 25 haftalik oldum su an 72 kiloyum​:rofl::rofl::rofl::rofl: hedef 90​:rofl:

Şükür bıraktım. Herhalde annelik hissiyatı ve vücut belli bir süre sonra unutuyor :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

3 kilı vermiştim tekrar aldım o 3 kiloyu. Başladığım yerdeyim yani :see_no_evil: 15+2yiz bulantılar yeni yeni hafiflemeye başladı artık kilo alımı başlar gibi :slight_smile:

1 Beğeni

16ıncı haftadayım hiç kilo alamadım 4 kilo verdim bakalım ne kadar alıcam :smiling_face:

2 Beğeni
  1. Haftadayım 54 kilo idim 60 kilo aldım çok mu?

Ben ilk gebeligimde 30 kilo almıştım :weary: Bu ikinci gebeliğim.yedinci haftaya girdim 3 kilo almışım.beslenmem değişmedi.ne az ne çok yiyorum.iki ana bir ara öğün şeklinde.cok korkuyorum.cok alacam diye​:weary::sob:

2 Beğeni

Bende çok korkuyorum kilo aldım diye

1 Beğeni

Herkesin bünyesinde farklılık gösteriyor ben birinci hamileliğimde 82 kiloyla hamile kalmıştım 96 ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra hemen vermiştim kimisi çok veya az kilo alabiliyor

2 Beğeni

İnşallah bende doğumdan sonra kiloları hemen veririm.

1 Beğeni

O bulantılar bitmek bilmiyor :smirk:

En iyi giden benim heralde 32.haftamdayım 4 kilo aldım gerçi 72 ile hamile kaldım ondan bence zayıflar daha çok alıyor

Tam 30. Haftamdayım sadece 1 kilo aldım

2 Beğeni

Ay ben de 76 la hamile kaldım su an 82 yım. Ben de beş aylık hamileyim. Aynı dusunuyorm seninle​:rofl:

Katılıyorum ben de 33. Haftadayim zayiftim ve 18 kilo aldım şimdiye kadar

İlk aylar gayet normal bende 19 haftaligim bir kilo aldım bebek gelismis gayet iyi dedi doktor

1 Beğeni

Ay iyi o zaman ya önemli olan bebislerimiz zaten :face_holding_back_tears: