Yine de bravo vallahi çoğu kadın hamilelikte bırakamadığı için tüketiyor
40 mi kız sen al zaten en az 10 kilo al miss
Al al şöyle 55 falan olsan miss
Bende ilk hamileligimde 47 den 60 olmustum ikincide 63 den 75 kilo olmustum simdi 7 haftaligim 73 ile hamile kaldim heralde 100 le doguma giderim
59 kiloyla hamile kaldim 25 haftalik oldum su an 72 kiloyum hedef 90
Şükür bıraktım. Herhalde annelik hissiyatı ve vücut belli bir süre sonra unutuyor
3 kilı vermiştim tekrar aldım o 3 kiloyu. Başladığım yerdeyim yani 15+2yiz bulantılar yeni yeni hafiflemeye başladı artık kilo alımı başlar gibi
16ıncı haftadayım hiç kilo alamadım 4 kilo verdim bakalım ne kadar alıcam
- Haftadayım 54 kilo idim 60 kilo aldım çok mu?
Ben ilk gebeligimde 30 kilo almıştım Bu ikinci gebeliğim.yedinci haftaya girdim 3 kilo almışım.beslenmem değişmedi.ne az ne çok yiyorum.iki ana bir ara öğün şeklinde.cok korkuyorum.cok alacam diye
Bende çok korkuyorum kilo aldım diye
Herkesin bünyesinde farklılık gösteriyor ben birinci hamileliğimde 82 kiloyla hamile kalmıştım 96 ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra hemen vermiştim kimisi çok veya az kilo alabiliyor
İnşallah bende doğumdan sonra kiloları hemen veririm.
O bulantılar bitmek bilmiyor
En iyi giden benim heralde 32.haftamdayım 4 kilo aldım gerçi 72 ile hamile kaldım ondan bence zayıflar daha çok alıyor
Tam 30. Haftamdayım sadece 1 kilo aldım
Ay ben de 76 la hamile kaldım su an 82 yım. Ben de beş aylık hamileyim. Aynı dusunuyorm seninle
Katılıyorum ben de 33. Haftadayim zayiftim ve 18 kilo aldım şimdiye kadar
İlk aylar gayet normal bende 19 haftaligim bir kilo aldım bebek gelismis gayet iyi dedi doktor
Ay iyi o zaman ya önemli olan bebislerimiz zaten