Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

65 le kaldim 17. Haftama giricem 2 kg aldim bende

@ElvinFeyza @Gökcee @Tugcemila Hoşgeldiniz aramıza kızlar :cherry_blossom:

Gebelikleriniz hayırlı olsun :rainbow:

2 Beğeni

4 buçuk aylık oldum 4 kilo aldım sadece benim gibi olan varmı aranızda

Önemli olan sizin kilo almanız değil, bebişin gelişimi iyiyse hiç kola almasanız da olur. Son aylarda hızlı kilo alınabiliyor zaten :blush:

1 Beğeni

Ben 53 kiloyla hamile kaldım pcos vardı doktorum senin kilo vermen zor olur o yüzden az kilo almaya bak dedi 10 kilo aldığında çocuk 3 kg olucaksa dedi 20 kilo olduğunda 6 kg olmicak ona göre davran dedi :smiling_face_with_tear:

Şuan 12+5 oldum 54.800 Gr olmusum

8 kilo almıştım

59 la hamile kaldım şuan 69 32+4 sadece göbeğim var hiç bir taraftan almadım kilo

1 Beğeni

22 hafta 6 kilo almşm Allah sonum hayr etsin.bu arada baslangicta 66 kiloydum

22 haftadayim 55 oldum . 50 ile hamile kaldım 55 le devam ediyoruz bakalım

53 kiloydum 21haftalik gebeyim 58 oldum

35 haftalık hamileyim 19 kilo aldım :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ilkinde 80 ile hamile kaldım 103 kiloyla doğuma girdim. Birazını vermiştim pandemide çünkü çok kilo aldim. üstüne yazın da gebelik yaşadım orda da birkaç kilo aldım. Şimdi 14+3, 87 kiloyla hamile kaldım. Kusmalardan kilo almadım Allah’tan :smiley: Boyum uzun oldugu için ama kilom pek belli olmuyor. Açıkçası kilo hiç iyi değil. Nefes alışverisini bile çok çok etkiliyor yaşadığım için biliyorum. Dikkat etmekte fayda var.

Kızlar ben 21+2 haftalık gebeyim gebeliğin başından bu yana 10 kilo almışım hemşirem hızlı kilo almışsın dedi sizler kaç kilo aldınız

19+2 5kilo aldık :frowning:

Bebişlerimiz sağlıklı olsun

@Ozgem40 merhaba :rose:tabi ki önemli olan sağlık ama bundan sonra ki süreçte beslenmenize dikkat edip düzenli egzersiz yada yürüyüş yaparsanız sizin için daha iyi olur sevgiler​:face_with_hand_over_mouth:

İlk 3 ay bnde bulantı ve kusma yaşadım ama maşallah iştahım yerindeydi benim​:grinning:

Doğum kolaylığı için egzersiz yapıyorum ama o da hafta 3 gün sadece haklısınız dikkat etmek lazım

Hiç saymadım bereketi kaçmasın diye :face_with_hand_over_mouth::smile:

1 Beğeni