65 le kaldim 17. Haftama giricem 2 kg aldim bende
@ElvinFeyza @Gökcee @Tugcemila Hoşgeldiniz aramıza kızlar ![]()
Gebelikleriniz hayırlı olsun ![]()
4 buçuk aylık oldum 4 kilo aldım sadece benim gibi olan varmı aranızda
Önemli olan sizin kilo almanız değil, bebişin gelişimi iyiyse hiç kola almasanız da olur. Son aylarda hızlı kilo alınabiliyor zaten ![]()
Ben 53 kiloyla hamile kaldım pcos vardı doktorum senin kilo vermen zor olur o yüzden az kilo almaya bak dedi 10 kilo aldığında çocuk 3 kg olucaksa dedi 20 kilo olduğunda 6 kg olmicak ona göre davran dedi ![]()
Şuan 12+5 oldum 54.800 Gr olmusum
8 kilo almıştım
59 la hamile kaldım şuan 69 32+4 sadece göbeğim var hiç bir taraftan almadım kilo
22 hafta 6 kilo almşm Allah sonum hayr etsin.bu arada baslangicta 66 kiloydum
22 haftadayim 55 oldum . 50 ile hamile kaldım 55 le devam ediyoruz bakalım
53 kiloydum 21haftalik gebeyim 58 oldum
35 haftalık hamileyim 19 kilo aldım ![]()
Ilkinde 80 ile hamile kaldım 103 kiloyla doğuma girdim. Birazını vermiştim pandemide çünkü çok kilo aldim. üstüne yazın da gebelik yaşadım orda da birkaç kilo aldım. Şimdi 14+3, 87 kiloyla hamile kaldım. Kusmalardan kilo almadım Allah’tan
Boyum uzun oldugu için ama kilom pek belli olmuyor. Açıkçası kilo hiç iyi değil. Nefes alışverisini bile çok çok etkiliyor yaşadığım için biliyorum. Dikkat etmekte fayda var.
Kızlar ben 21+2 haftalık gebeyim gebeliğin başından bu yana 10 kilo almışım hemşirem hızlı kilo almışsın dedi sizler kaç kilo aldınız
19+2 5kilo aldık ![]()
Bebişlerimiz sağlıklı olsun
@Ozgem40 merhaba
tabi ki önemli olan sağlık ama bundan sonra ki süreçte beslenmenize dikkat edip düzenli egzersiz yada yürüyüş yaparsanız sizin için daha iyi olur sevgiler![]()
İlk 3 ay bnde bulantı ve kusma yaşadım ama maşallah iştahım yerindeydi benim![]()
Doğum kolaylığı için egzersiz yapıyorum ama o da hafta 3 gün sadece haklısınız dikkat etmek lazım
Hiç saymadım bereketi kaçmasın diye ![]()
![]()