Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

Ekmek çok yiyor musunuz

Sadece sabah kahvaltısında yiyorum 2-3 dilim o da tam tahıllı buğday ekmeği beyaz ekmek yemiyorum

Aslında ekmek ölçünde iyi bilemedim ki neden bu kadar aldığını ben kendimide anlayamadım bu arada cinsiyeti öğrendiniz mi

32+4teyiz 5 kilo aldım doğuma kadar 3 4 kilo daha alırsam bana yeter :sweat_smile:

Maalesef söylemiyor doktor perşembe günü kontrolüm var tekrar soracağım siz öğrendiniz mi

Aayyy darısı başıma :joy::joy: nasıl becerdiniz sırrı nedir

1 Beğeni

Bende sizin gibiyim sabah saglam bir kahvalti oglen kahve atistirmalik aksam da esimle beraber en gec 5 te yiyoruz erken geldigi icin ama ben gece yatana kadar agzim bos durmuyor :see_no_evil::see_no_evil:

Benim eşim geç geliyor dokuz 9:30 gibi geliyor o saatlerde ancak akşam yemeği yiyorum öğlen de ayran veya meyve o tarz şeylerle geçiştiriyorum acıkmıyorum da sırf böyle vitamin olsun çocuğu beslesin diye gerçi şu an çok besleyecek bir durumu da yoktur ama daha çok küçük olduğu için uyku düzenimi bozmamaya çalışıyorum en geç 11:12’de uyuyorum 12’yi çok nadir görürüm

1 Beğeni

15 haftalik hamileyim 45 kiloydm hamileliktn önce suan 52 kiloym valla zarari yoksa 65 70 kilo olmak istiyorum iştahımda iyi :smiling_face_with_three_hearts:

58 le basladm 5. Aya kadar tiksinti vardı herşeye 2.5 kilo vermiştim 5le 6 arası bir ayda 3 kilodan fazla aldım iştahım açılmıştı şimdi 61 le yola devam hergun düzenli yürüyüş yapıyorum onun dışında günlük 2 ekmeğe yakın yiyorum :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Arkadaşlar ben 90 kiloyla doğuma gireyim o zaman :joy: 3 ayda 5 kilo aldım yolun yarısına gelmişsiniz çoğunuz benimle aynı kiloyu almışsınız maşallah :nazar_amulet: vallahi moralim bozuldu :cry:

Ben 75 kiloyla hamile kaldım 14 haftada 72 kiloya düştüm şuan 27 haftalığım 80 kilo olmuşum :grin::woman_facepalming:

Aayyy maşallah ne güzel ben niye böyle oldum bilmiyorum

Bende 73 le hamile kaldım boyum 166 şuan 36 haftayiz 9 kg almışım şimdiye kadar doktor gayet iyi dedi bakalım bakım sağlıkla dogsunlar da kilo verilir 2. Hamilelik ilk oğlumda 32 haftada dogmusty 32 haftaya kadar 6 buck kilo almistim

Ben ilk hamileliğimde altıncı aya kadar 10 kg verdim altı aydan sonra son üç ayda da 12 kg aldım İlk hamileliğim aşırı zor geçti ve oğlum gerçekten de çok zor bir çocuk :joy: bu hamileliğim çok şükür çok rahat geçiyor yedinci haftaya kadar mide bulantılarım oldu yedinci haftadan sonra bir daha hiç mide bulantısı hissetmedim şu an 12 + 3 oldum

27+4 ben de 10 kilo aldım. Yani doğru düzgün bir şey de yemiyorum ama yapıyla alakalı bir şey sanırım. İnşallah doğumdan sonra veririz ya, temennim o :sweat_smile:

1 Beğeni

59 kiloyla hamile kaldim suan 34. Haftamdayim 70 kiloyum tok karna 10 kilo neredeyse aldim ama canim sagolsun kshxh

1 Beğeni

Şuan 21.haftadayim 3 kilo aldim çok fazla kustum kusmalarim yeni bitti

1 Beğeni

İlk hamileliğimde ben de aynı sizin gibiydim ama bu bebiş hiç öyle şeyler yaşatmadı bana :smiley:

1 Beğeni

37+5 haftalık hamileyim suan 64.50 kiloyum 59.50la hamile oldugumu öğrenmistim ben almadm fazla mide bulantisi cok yasadigim için kisiden kisiye degisir

1 Beğeni