Ben 45 kiloyla başladım gebeliğe 4 ayda 42 ye düşdum şuan 17 haftalık gebeyim 56yim
50 kilo hamile kaldım 26+1 im hâlâ 50yim
67ile hamile kaldım 84ile doğuma gittim en son 73kiloydum doğum yapalı 1ay oluyor doğumla beraber 6-7 kilo gidiyor
4 gün sonra 38+1 dogumum olacak.
70 kilo ile başladım 74 kilo ile bitecek sanırım.
Şu an bebiş 3 kg civarı. Bu hafta kilo alamadık,son günlerde yükleneceğim yiyeceklere
Şekerim olduğu için dikkat ederek ilerledim
Anneler merhaba 22 haftalik hamileyim ve fazlasiyla kilo aldim. 75 kilo ile hamile kaldim ve suan 90 kiloyum daha yarisindayim gebeligin ama kendimi durduramıyorum ne yapmam lazim. Abur cubur felan tuketmiyorum. Ama aksam saatlerinde cok acikiyorum midem kazıniyor. Zaten epilepsi hastasıyım ilac kullaniyorum o ilac da cok kilo aldiriyor
Gercekten cok kilo almissiniz ve daha yolun yarisindasiniz bence bir diyetisyenle yurutun hamileliginizi size zarar
Şekerden dolayı da olabilir çok yemeniz
Şekerim yok ama erkek bebek bekliyorum tatliyla pek aram yok regl doneminde tuketirdim biraz. Simdi yiyorum biraz cikolata
Bebekten sonra çıkabiliyo benim de öyle hamilelik şekeri çıktı
Dert etme bence onemli olan saglik kilo bir sekilde verilir bende 28 haftalığım epilepsi gecmisim var 1.5 sene oldu ilaci birakali ve sonrasinda planli olarak hamike kaldim bende 59 ile hamile kaldim suan 69 kiloyum
Bı diyetisyene danissan daha kolay olur senin için sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Sinirlerim çok bozuk 4 aylık hamileyim 4 kilo aldım sadece ama heryerime almaya başladım kızlar sadece göbek değil yani buda benim modumu aşırı düşürüyor ben bu gidişle tombiş olucam 158 boy 56 kilo
Bende 3.5 aylık hamileyim , 160 boy 64 kilo ile basladim şu an 65 I’m… ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum her bünye farklı,.buna odaklanmayin.saglikli beslenerek bebeğinizide beslediginize odaklanın ,kilo verilir , sağlıklı olalım.yeterki
Bu nasıl oluyor onuda çözemiyorum 4 aylık arkadaşımda var hiç kilo almamış yani kilo almayanlar nasıl almıyor mesela sabah öğle akşam düzenli bir yeme şeklimi yok
Bünye meselesi, sizin içinizde mucize var Rabbimin armağanı, ona elinden geldiğinde beslenmeni düzenli yaparak bakmalısın canım, kiloyu takma dediğim gibi
8 ayda 17 kilo aldım önemli olan sağlığımız kilo vericez bunun bı kismida ödem bence yürüyüş yapmaya sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter gerisi verilir inan 17 kilo bana koymuyor kilo verilirse alinirda
Yemeye içmeye bu kadar takılmayın tavsiyemdir bunun yerine ilerleyen süreçleriniz nasıl geçecek çocuk eğitimi gibi konular hakkında araştırmalar yapın yani kendinize ve bebeğinize bakın derim . 160 boy 92 kilo ile hamile kaldım . Kilomu çok belli eden biri değilim evleneli bir sene oldu 6 ayda baya kilo aldık bende eşimde sonra hamile kaldım işte şu kiloda şimdi 34 haftalığım 100 kiloyum bebeğim 2.5 kilo oldu tabi başta kilomu korudum zayıfladım 2 kilo geri aldım düşünün . Yeme içme düzenim benim de yok ama aşırıya kaçmadım çocuğa yarayacak besinler tükettim geçen ay 1 kilo almışım onu da bebiş almış . Yani demem o ki herkesin süreci kendine özgü. Zayıfladım da derken bile isteye değil bulantı kusma ile pek beslenemedim… şimdi yiyorun şükür ha böyle aman dikkat edeyim modunda değilim ama doğumdan sonra için planlar yapıyorum. Kafama takamayacağım kilolarımı şu anlık size de tavsiyemdir
Hamileligin başlarında çok oluyor kilo takıntisi vucuttaki degisimleri kabul etmek zor oluyor ama kabul edip bebege odaklanmak lazım hersey doğumdan sonra halolur
Ben bide kilo almaya alışık değilim çok dikkat ederim düzenli kiloma gerçekten doğru söylediniz bide kıyafetlerime giremiyorum dahada kabullenemedim