Valla buraya yazarak kendimi dahada rahatlamış hissediyorum çok teşekkür ederim hamilelerle dertleşip konuşmak daha sağlıklı ve iyi hissettiriyor
Iyi hissetmenize sevindim hamileliginizin tadını cıkarın simdi yemeyip ne zaman yiyeceksiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kücük mucizenize odaklanin onu sevgiyle buyütun icinizde sizin yediklerinize ihtiyaci var
Hic kiloyu takinti etme saglikli beslen bebisin icin bende cok takiyodum kafama 14 kilo aldim 58le hamile kaldim 72yle.doguma girdim hastaneden gelince tartildim 64 kiloyum suan 45 guluk kizim 61 kiloyum 3 kilom kaldi ve diyet falan yapmiyorum gece kalkinca bile biseyler yiyorum sutum olsun diye yani kosturmaca bebek derken kilo falan kalmiyo coguda dogumda gidiyo canim merak etme
Bende 75 kiloyla hamile kaldım şuan 89 kiloyum 38+2 haftalığız
İlk hamileliğim 55 le çıktım yola 67 le devam ediyorum 37+2
33 haftaligim 9 kilo aldim
58 kg ile gebe kaldım 72 ile doğuma gittim ve şimdi tekrardan 63 kg 8 gündür doğum yapmışım ona göre
Kızlar ben 20.haftamdayım.57 kilo ile hamile kaldım dün tartıldım 63 olmuşum şok geçirdim Sizce 5.aya göre 6 kilo fazla mı yani şimdiden 6 kilo almak çok canımı sıktı
Nasıl kilo alıyorsunuz yailk gebeliğimde 49 ile hamile kalmıştım.63 le doğuma girdim 55 e düştüm.Şuan 17+3 ün sadece yarım gram almışım
40+0 da 10 kilo
Başlangıç 58 kilo olarak
37 haftalıkken tartıldım 69 kiloydum
Kızlar kaçıncı ayınızdasınız? Ve kaç kilo aldınız? Gebeliğin 7. ayındayım 4 kilo tek almış bulunuyorum normal mi acaba?
Herkesin gebeliği farklı ben de 7.aydayım 7 kiloda kaldım iki haftadır
bence abartı kilolar olmadığı sürece normaldir
Normal cnm herkes bir olacak diye birşey yok ben gebeliğin başında kilo veririm 6 7 aydan sorna alırım gebe kaldığım kiloya ulaşınca dogururum :))
Ilk gebeligim 60kilo ile başladım şuan 39haftalık olduk 9 kilo aldım
28 haftalıgız 59 ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum
Bende 50 le başladım şuan 54 oldum 20 haftadayım en fazla 5 kilo daha alirim gibi
Arkadaşlar ben 27. Haftadayım ve 12 kg almışım. Çok hızlı gidiyorum ağlamaktan yoruldum mafoldum suyum da fazla şekerim de var Napcam ben
Ben 5 kilo aldım 35+3