Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

29haftalık 14kılo aldım bnde :unamused::joy:

68 ile hamile kaldım şuan 82yim 28 haftalik olduk doktorum banada hızlı kilo alıyorsun dedi ama benim ödemin.cok oldu bacaklarim özellikle balon gibi daha iki buçuk ayim var aşırı sismekten korkmaya başladım

Bana da öyle demişlerdi… ilk hamileliğimde 32 haftalıkken 3100 dogurana kadar 4ü geçer dediler… sezeryan önerdiler kabul etmedim… normal doğurdum ve bebeğim 3400 dogdu. Ve çok rahat doğum yaptım. Şimdi yine iri bebek geliyor sezeryan aklının kenarında dursun dediler… ama yine normal düşünüyorum…

Kendim gibisini buldum :revolving_hearts:

Benim de sekerim vardi bi önceki gebeligimde onu soyledim o yüzden dikkat et diyo seker testide yaptırmadım daha insallah bunda cikmaz

1 Beğeni

19 haftalık oldum 8 kilo almışım :nazar_amulet:

78 kg la gebe kaldım 37. Haftamdayım şuan 83 kiloyum yani toplamda 5 kilocuk :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

İlk gebeliğimde 20, ikinci gebeliğimde 15 kilo aldım

1 Beğeni

Demek ki hareketsiz kalamıyoruz :))

19+4 4 kilo aldım maalesef :smiling_face_with_tear:

Ilk hamileliğimde 50 kg ile başlayıp zor zar 15 kilo almış 65 kg ile doğuma girmiştim. Şu an ise son 6 ayda hızlı bir şekilde ne olduğunu anlamadan 10 kilo aldım ve 70 kg ile hamile olduğumu öğrendim. Diyet yapmam lazım yaza giriyoruz derken bebek haberi geldi :smiling_face: Şu an 10 haftalik 2 kg almışım.Iştahım kapandı.Bu kadar fazla kilo ile hamile kalmak istemezdim kesinlikle ama kısmet bu zamanmış :teddy_bear:

1 Beğeni

19+6 5 kilo vermiştim ilk üç ay. Sonra geri aldım şimdi 3 kilo geri verdim :joy: TSH yani tiroidim çok çalışıyor o yüzden kilo alamıyorum. Inşallah bebeğim gelişiyordur. Yani boşver ben ilk hamileligimde 20 kilo almıştım tosun gibiydim sonra verdim. Şimdi de bak kilo alamıyorum diye zor günler geçiriyorum. Kendini iyi hissediyorsan ye gitsin hiç üzülme. Yarın özelde kontrolum var inşallah bebeğim iyidir :people_hugging:

Bende senin gibiyim ya bebeğinin gelişimi nasıl peki? Ben kilo alamadığım için korkuyorum oda gelismeyecek diye.

Tsh değerin kaç acaba? Bende de tiroid sorunsalı var. Çok aşırı çalışıyor 0.058 sonucum ve hiç kilo alamıyorum.

7 kilo verdim ve şu an 33. Haftada 7 kiloyu geri aldım yaklaşık bir aydır kilo almıyorum hamile kaldığım kilodayım

1 Beğeni

Bnde bugün tsh için kan verdim inş öğleden sonra sonuçlar çıkıcak sağlık ocağında verdiğim de çok yüksek ilaç kullanman lazım dediler

1 Beğeni

Toplam 12-15 kg aldum

Bebeğin gelisiminde sıkıntı yok dedi doktor anne fazla kilo almasa bile bebek vitaminini alıyor dedi

1 Beğeni

18+5 3 kilo aldim bende 4 e doğru gidiyorum

Aynıyız çok mu aldık ne :slight_smile: bi de ben kusuyorum ona rağmen :joy: