Benimde şeker yüklemesi ile ilgili kafam çok karışık herkes farklı birsey söylüyor
Teşekkür ederim bu sekılde soyleyecegım doktora
32.haftamdayim 10 kg aldım
22+5 hamileyim 12 kilo almışım ne yapmam gerekiyor bu süreçte daha fazla kilo almamak için benim kadar kilo alanınız var mı
Kaç kiloyla hamile kaldınız ? Ben de 12 kilo almışım 57 ile hamile kaldım şu an 69 um 26 haftalığım
Hamur işini kes dedi doktor bana tatlı hiç yeme dedi bol su ve yürüyüş yapmamı önerdi
Gece yemek yemeleri varsa kesmen lazım ben 29 haftalık gebeyim 5 kilo aldım 57 ile gebe kaldım şuan 62 kiloyum geceleri ne kadar acıkırsam acıkayım yemiyorum su içiyorum günde 3 litre en az ödem tutmamı önlüyor sanırım en büyük rolu su oynuyor
58 kiloydum ama gebeliğimi öğrendiğimde 60 kiloydum şuan 72 kiloyum ve daha 23 oldum yeni
İnanın öyle ara öğün veya üç öğün yemiyorum tatlıdan olabildiğince uzak duruyorum nedenini çözemedim
Merhaba vitamin kullandığımız için bazı vitamin hapları da kilo yapıyor bende 84 le hamile kaldım 4. Ayımdayım 88 kiloyum ve şeker hastası olup diyet yapmama rağmen
Merhaba dostlar. 29+6 günlük hamileyim. Toplam 8 kilo aldım. Sizce normal mi?
Son haftalarda kilo verdik diyen gebeler de var, son haftalarda çok kilo aldık diyenlerde. Sizce neler oluyor son haftalarda
Gayet normal kilo alımın. Dün hastanede bir arkadaşla konuştuk 18 kilo almış 36 haftalık
Bence de normal ben 27 haftaya yeni girdim 11 kilo aldım daha şimdiden
23.haftada 44 kilodan 52’ye yükselerek 8 kiloyla devam ediyorum
İlk cocugumda 17 kilo ikicide 11galiba 3ye hamileyim diğerlerinde kusma hicbisey olmadığı için çabuk kilo almıştım şimdi 16haftaligiz 2kilo almıştım kusma ve mide ağrısı yüzüne 2kilo geri duşmusum ilerleyen zamanlarda ne kadar alırım bilmiyorum
Ben 5 kilo aldım 29 haftalık oldukkk
26 haftalık hamileyim 4 kilo aldım
23 haftalığım 3.veya 4 kg almışım
Vitamin kullanıyorum 4 tane hap kullanıyorum
33+3 haftaligiz 12-13 kilo kadar aldim kalan surecte nekadar daha alirim.bilemeiyorum