Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

4.5 aylık hamileyim 2 kilo aldım cokmu :confused: ? Çok korkuyorum alır başını gider diye dikkat mi etmem lazım cokmu bu aylarda ?

4.5 aylıkken 6 kilo almıştım​:sweat_smile:

Maşallah. Toplamda kaç kilo aldın hamilelik boyunca

Şuan 26+5 haftalığız tam 10 kilo aldım​:sweat_smile: 46 ile hamile kaldım. Fiziken çok güzel ilerliyorum . Miktara bakmıyorum o yüzden. Hammilelikte ve emzirirrken aldığım kilolarıda takmam zaten. Sonrasında nasılsa verilir . Bence sağlıklı beslendikten sonra kilo miktarına çok takılma.

1 Beğeni

Oo zaten çok zayıf hamile kalmissin senin hiç önemli değil kii​:sweat_smile: ben kilolu hamile kaldım ya o yüzden çok korkuyorum

Hamilelik boyunca toplam 7 kilo alan var. Seninde onlar gbi ilerliyo . Ama iştah 5 aydann sonra çok açılıyor. Zaten 2 kilonun içinde amniyo sıvısı bebeğin kilosu fallan var. Kenndin birşey almamışsın ki

İnşallah çok almam ya

1 Beğeni

Bi tanıdıgım 35 kilo aldı bacım

1 Beğeni

Aman Allahım

21 haftalik gebeyim 12 kg aldim​:sweat_smile::sweat_smile: 53 kg ile hamile kaldim allahtan zayiftim

4.5 aylıkken 2.5 kilo vermiştim :sweat_smile: benim 7. Aya kadar midem çoğu şeyi almıyordu seciciydim 7 aya kadar almadigim kiloyu 28.haftadan 38. Haftaya kadar 5 kilo olarak aldım ilk iki hamileliğimde 13 15 kilo arası almistim çok alsanizda pek farketmez hamilelik öncesi normal kilodaysaniz eğer

1 Beğeni

Gebelik boyunca 18 kilo aldım sonra hepsi gitti eski halime geldim

1 Beğeni

Kaç ayda eski haline geldin

1 Beğeni

17+3 yani 4 aylık hamileyim 3 kilo almışım normal mi sizce siz kaçar kilo aldınız :))

Normal bebegin gr onemli sis odem oluyor ben 2 kg almisim

Doktorum diyet verdi uyguladım ona ragmen üzerine 1 kilo almışım moralim bozuldu normal doğum istiyorum inşallahhhh her ay 1 kilo diye biliyorum umarım güzel ilerlerim:)

Ay ben 16+5 im 3kiloyu geçtim. Gebelik öncesinde de fazla bi kilonuz yoksa bence kafaya takmayın bebiş iyi olsun yeter kilolar verilir :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde aynı hafta aynı kilo şuan herşey normal

1 Beğeni

yok kilolu değilim oğlumda 23 kilo almıştım doğumda 15 kilom girmişti gerisi de 4 ay içinde kendiliğinden girmişti doktor fazla kilo alırsam normal doguma almam dedi derdim o kilo sorun değil :sweat_smile::sweat_smile:

İnşallahhhh doktorumda normal karşılar :)) sinirli birazcıktaa