4.5 aylık hamileyim 2 kilo aldım cokmu ? Çok korkuyorum alır başını gider diye dikkat mi etmem lazım cokmu bu aylarda ?
4.5 aylıkken 6 kilo almıştım
Maşallah. Toplamda kaç kilo aldın hamilelik boyunca
Şuan 26+5 haftalığız tam 10 kilo aldım 46 ile hamile kaldım. Fiziken çok güzel ilerliyorum . Miktara bakmıyorum o yüzden. Hammilelikte ve emzirirrken aldığım kilolarıda takmam zaten. Sonrasında nasılsa verilir . Bence sağlıklı beslendikten sonra kilo miktarına çok takılma.
Oo zaten çok zayıf hamile kalmissin senin hiç önemli değil kii ben kilolu hamile kaldım ya o yüzden çok korkuyorum
Hamilelik boyunca toplam 7 kilo alan var. Seninde onlar gbi ilerliyo . Ama iştah 5 aydann sonra çok açılıyor. Zaten 2 kilonun içinde amniyo sıvısı bebeğin kilosu fallan var. Kenndin birşey almamışsın ki
İnşallah çok almam ya
Bi tanıdıgım 35 kilo aldı bacım
Aman Allahım
21 haftalik gebeyim 12 kg aldim 53 kg ile hamile kaldim allahtan zayiftim
4.5 aylıkken 2.5 kilo vermiştim benim 7. Aya kadar midem çoğu şeyi almıyordu seciciydim 7 aya kadar almadigim kiloyu 28.haftadan 38. Haftaya kadar 5 kilo olarak aldım ilk iki hamileliğimde 13 15 kilo arası almistim çok alsanizda pek farketmez hamilelik öncesi normal kilodaysaniz eğer
Gebelik boyunca 18 kilo aldım sonra hepsi gitti eski halime geldim
Kaç ayda eski haline geldin
17+3 yani 4 aylık hamileyim 3 kilo almışım normal mi sizce siz kaçar kilo aldınız :))
Normal bebegin gr onemli sis odem oluyor ben 2 kg almisim
Doktorum diyet verdi uyguladım ona ragmen üzerine 1 kilo almışım moralim bozuldu normal doğum istiyorum inşallahhhh her ay 1 kilo diye biliyorum umarım güzel ilerlerim:)
Ay ben 16+5 im 3kiloyu geçtim. Gebelik öncesinde de fazla bi kilonuz yoksa bence kafaya takmayın bebiş iyi olsun yeter kilolar verilir
Benimde aynı hafta aynı kilo şuan herşey normal
yok kilolu değilim oğlumda 23 kilo almıştım doğumda 15 kilom girmişti gerisi de 4 ay içinde kendiliğinden girmişti doktor fazla kilo alırsam normal doguma almam dedi derdim o kilo sorun değil
İnşallahhhh doktorumda normal karşılar :)) sinirli birazcıktaa