Merhaba @Yagmur hoşgeldiniz idrar yaparken yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir bence ertelemeyin. Fakat kabızlık için bol bol meyve ve lifli besinler tüketmek faydalı olur
Arkadaşlar 5 haftalik hamileyim bugun biraz hareketli gun geçirdim sanirim yediklerimde biraz etkiledi asiri derece bir basirsak agrisi ve kabizlik cekiyorum ne yiyip ne icsem ya da ne yapsam iyi gelir
Lifli gıdalar tüketip yürüyüş yapmak iyi geliyordu bana
Geçen hafta mahvetti beni de kabızlık. Geçmiş olsun öncelikle. Ben ılık su, zeytinyağı karıştırıp içtim yemek öncesi, yatmadan ve uyanınca kefir içtim ama çay bardağıyla az yani. Zeytinyağında incir kurusu bekletip sabah yemekte iyi geliyormuş. Ve en önemlisi bolll su
Bugun cok yurudum halbuki
Ayyyy cok teşekkür ederim napacagimi bilemedim bi de sabah 1 tane muz yiyim dedim bitanecik yedim bu kadar zorlayacagini bilemedim cok fena 2 80 yatiyorum su an
Ya muzunda kabızken ishal, ishalken normale döndürücü etkisi varmış ama yeşil ve sarı olarak ayrılıyor oda sanırım. Geçen hafta ne yaptıysam yazdım valla inşallah faydasını görürsün. Ilık su iç gerçekten iyi geliyor
Ilik su iceyim bari bir de erik suyu iyi geliyormus netten baktim su an kivraniyorum baya aciyor sanki cimcikler gibi bebegin oldugu yer de degil Allahtan aci sol ustten arkaya hafif bobrege dogru bir aci halbuki lavaboya gittim ama bana misin demiyor
Çok ıkınmakta sıkıntılıymış aman diyim, eğer dayanamıyorum diyorsan acile gidebilirsin yani onlar ona göre ilaç verir belki
O yuzden tam manasiyla ikinamiyorum zaten bir de acile gidemeyebilirim acayip yorgunum bir de buranin acilleri pek iyi degil malesef
Erik suyu buldum ilik su ile beraber iciyorum
Şifaaa olsun hemen etkisi olmayabilir ama sabah akşam ılık su içine zeytinyağı
Ben nu sıkıntıyı genetik olarak çok yaşıyorum. Nerdeyse sürekli hep oluyorum. Bana çok etki eden ve doktorun da çok etkili dediği şeyi söyleyeceğim. Bilmiyorum bulunduğun yerde var mıdır sonuçta Türkiye 'de değilsin ama bem söyleyeyim yine de. Kepek var ya bildiğimiz Kepek ekmeği yapılan Kepek. Onu süte ya da yoğurta karıştır, onu tüket. Çok çok fayda ediyor.
Hormonlardan dolayı oluyor bol bol lifli gıdalar tüketimini öneririm
Kabızlığı benim kadar berbat yaşayan var mıdır bilmiyorum. Ben yeni evliyim en başta hamilelik belirtisi ve hamile olduğumu düşünmedim, dedimki psikolojik olarak yerimi yadırgadım. Resmen kalktım tuvalet için annemin evine gittim. Tabi orda yaptım. sonradan bide psikolojik olarak öyle olduğunu kabullendim 3 günde bir gitmeye başladım fakat artık o da sonuç vermiyyordy. Öğrendikten sonra doktorum söyledi. Belirtiymiş ve çok normalmiş,
bol bol
lifli meyve tüketttim ve en büyük dostum sıcak su torbasıydı. Sıcak su torbası senin yol arkadaşın olsun
Burada var mi bi bakacagim gece 12 den sonra resmen bayilmisim ama surekli tuvalete kalktim her kalkisimda cok sanciladim cok agrim oldu simdi sabah oldu burda Allaha sukur baya gecmis kabus gibiydi dun acili bile aradik hamilelere bakabilecek kadindogumcu da yokmus buranin acilleri insani sinir ediyor
neyse ayaklarimin altinansicak su torbasi koydum belki agri hafifler diye ama sanirim o erik suyu da biraz iyi geldi sanirim gazla beraber cok sanci yapti
Sanirim ondan artik tam 5 haftalik oldu artik yavas yavas kendini hissettiyir bizdik
Ayyyy biz de iyi ki akil ettik sicak su torbasiniii ayaklarimin altina koydum baya iyi geldi simdi uyandim kahvalti yapmadan ilik su iceyim ne yiycem bilmiyorum ama korkuyorum
Bu arada herkese gerçekten çok teşekkürler tecrubesizim yanlis bisey yapmak istemedim ve birden gelisti bu kabizlik olayi tum gun iyiydim aksam yemeginden sonra mahvoldum
Kuru kayısı yiyebilirsiniz, geçmiş olsun