Hamilelikte kabızlık😑

Kıyamam, çok geçmiş olsun :pray:

2 gündür bende de geliyor.Resmen dua ediyorum gelmesin diye yapınca nefesimi kesiyor.Bende doğumda oldu.

1 Beğeni

Yok bebek le alakasi yok korkma canim

1 Beğeni

Bebekle alakası yok hemoroid oluşuyor zorlandığı için onu kanatıyor . Doktorumda bana 3 gün üst üste kabız olmasan güzel olur daha sıvı seyler tüket vs demişti 3 günden fazlası zararlı

1 Beğeni

Doktora rica edince krem yazdığını duydum. Ben de ilk 3 ay çok kabız oldum. Lifli besinlerin faydası olabilir ben yoğurdun üstüne erik kayısı mamelatı döküp yerdim

Bebek için zararı yok ama çok ıkınmamaya çalış benim düşük riskim vardı doktorum öyle söylemişti

Kızlar 5 haftalık gebeyim aşırı derecede kabızlık sorunum var kuru kayısı felan yiyorum etkisi pek olmuyor zeytinyağı içsem bebege bi zararı dokunur mu ve oneriniz varmı

2 Beğeni

Kabızlık hamilelikte her kes yaşıyor.

Bende çok çektim.

Sıvı şeyler tüketmeye çalış ,bol bol su iç, Armut ye bağırsakları açıyor . Ve tuvaletde çok ıkınmamaya çalış canım

Bir zararı olmaz :blush:

28 hafta 1 günlük gebeyim büyük kakamı yapamıyorum küçüğü yaparken yanma oluyor nasıl gecire bilirim evde yardımcı olur musunuz .

1 Beğeni

Yanma idrar yolu enfeksiyonu olabilir buyuk abdestte hormanlar vs degisiyor ondan oluyor. Ben cozumunu bol bol su icerek buldum

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Birde kabizlik icin kayisi ve ilik su deneyebilirsin

2 Beğeni

Kuru kayısı pişirip yiyebilirsin com iyi geliyor

1 Beğeni

Nemlendirici Krem hametan ve Bepanthol iyi geliyor bende de oldu sanki çatlamış gibi yanma oluyordu su değiremiyodum temiz bez ütüledim sıcak sıcak onu koydum Bepanthol kullandım bana çok iyi geldi

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Yagmur

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İdrarda yanma varsa enfeksiyon olabilir. Bence doktora gidip bir tahlil verin :blush:

Onu da yaptım denemedim ilaç serumlar kalmadı hiç rahatım yok

1 Beğeni

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-kabizlik/3935/

1 Beğeni

Hoş geldiniz @Yagmur :green_heart:

Kabızlık için sıvı şeyler tüketmeniz lazım.

Bağırsaklarınız yumuşasın diye armut iyi geliyor.

Birde bol bol su için. Kuru yemeklerden kaçının kabızlığı engelleye biliyor.

2 Beğeni

Bi zararı olmaz ben de yoğurtlu mamelat yerdim bol bol meyve yiyin