Hamilelikte kabızlık😑

Kayısı ve bol sıvı tüketebilirsiniz

Kayısı ve erik mamelatı çok iyi gelmişti

1 Beğeni

Merhaba hamişler, İlk kabizlik belirtiniz hangi haftada başladı?

3 Beğeni

@Gkdk merhaba. Bende 20 haftamdan başlamıştı. Siz kaç haftalık sınız?

7.Haftadan sonra başlıyor hormonların yükselmeye başladığı için kabızlık görülüyormuş. Düşük riski olanların ıkınmadan çıkarması gerekiyor. Bir de son 3 ay sık görülürmüş ama ben sadece son 3 ay rahattım

1 Beğeni

Bende 22. Haftadayim ve kabizligim oluyor

3 Beğeni

Kızlarr 3-4 gündür çok kötüyüm. Şiddetli bir kabızlık ve karın ağrısı var hiç böyle olmamıştım ne yapacağımı şaşırdım bi öneriniz var mı ağrılar beni mahvetti yarın da büyük kızımın doğum günü var misafirler gelecek napacağım bilmiyorum :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Merhaba hoş geldin canım. Kabızlık için lif açısından zengin besinler tüketmen gerek.

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-kabizlik/3935/

2 Beğeni

Lifli birşeyler fayda etmeyecek malesef.Önceden toplanan dışa atılmalı.Bizim burada fitil varda Gliserin adlı sizde varmı yokmu bilmiyorum :confused:

1 Beğeni

@Sevimm hoş geldiniz,Kabzlık çok kötü normal bir sey hamilelikte her kez yaşıyor aslında. Sıvı şeyler tüketmeye çalış canım . Bol bol da su iç yumuşatsın bagırsaklarini. Çok ıkınmamaya çalış tuvaletde.

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Sevimm

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Sıvı gıdalar iyi gelebilir :blush:

2 Beğeni

Merhaba @Sevimm hoşgeldiniz :bouquet: hormonlardan dolayı kabızlık oluyor ıkınmamak için çabalayın. Bir yerden sonra kabızlık beni çok rahatsız etmişti ben de doktorumdan ilaç takviyesi istemiştim. Sadece çok zorlandığım zamanlarda kullanıyordum. Kızınızin yeni yaşı hayırli olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

kayısı armut havuç iyi gelir kabızlığa bide doktorunuza söyleyin fitil yazsın

1 Beğeni

Merhaba 9 haftalik olduk bugun 2 gun kabizlik sonrasi tuvalete ciktigimda makattan kan geldi basina gelen oldumu acaba benek icin tehlikesi var mi

3 Beğeni

Doktoruna sor istersen ama makattan gelen kan bence basur veya zorlamadan yirtilma olmuştur kabızlıktan ama gene tam bilen arkadaşlar yazar ama dr bahset bu durumdan bir de kabızlık icin bol bol su ve sivi püreli şeyler tüket canim

4 Beğeni

Doktor gebelikde nirmal dedi hemeroid kremi verdi simdi kabiz olma dedi ama ilk defa basima helince kani gorunce korktum acikcasi

2 Beğeni

Bende oluyo surekli zorlanmadan oluyo

1 Beğeni

Bebek acisindan bir tehlikesi yok degil mi benim olk gebeligim biraz panik yaptim

1 Beğeni

O zaman korkma canim için rahat olsun :bouquet:

1 Beğeni

Basur olunca kan geliyor makattan ben yaşadım doğumdan sonra :confounded:hamileyken oluşmuştu bende.

Doktorun müayine etdimi?

1 Beğeni