Hamilelikte kabızlık😑

Arkadaşlar,tahminen hamileliğin kaçıncı ayından itibaren gabızlık gibi sorunlar ortaya çıkıyor ? ben hiç yaşamadım ama doktor fitil yazmıştı kullanmıyorum çünki gerek yok.Eğer öyle şey olursa kullanırım diye düşündüm

3 Beğeni

Ben hiç yaşamadım. Yaşasam da doğal yollarla çözmeye çalışırım fitil kullanmak yerine. Kabızlık için hoşaf tarzı şeyler tüketirim eğer hiç bir şey çare etmezse fitil kullanırım :smiling_face:

4 Beğeni

Ben yaşadım ,sık sık olmasada,yani oluyordu can sıkıcı durum . 11 haftamda 16 haftamda falan ,şükür ilaç sız gecti gitdi

3 Beğeni

ben hiç yaşamadım belki 7 8 aylarda yaşanılır diye düşündüm

2 Beğeni

Ben demir ilacı kullanmaya başladım başlayalı kabızlık sorunu çekiyorum arada, kuru kayısı yiyince geçiyor

3 Beğeni

10 seneden fazla cekiyorum allah kimseye yasatmasin.ne icmedigim ilac ne klysma kaldi.

1 Beğeni

Hamileyken yaşamadım ama değilken yaşıyordum. Genellikle yemeklere corbayla başlıyordum daha sıvı şeyler tuketiyordum işte biber yoğurtlu su yoğurt böyle akışkan katı şeyleri kesmiştim meyve suyu vs

1 Beğeni

Hamilelikte ilk uc haftalik donemde kabizlik yasaniyor mu ?

1 Beğeni

Son 3 aya kadar hep kabızlık yaşadım. Ikınmamaya çalışın. Bol bol yoğurt yiyin. Kayısı, gibi lifi yüksek meyveler yiyin

Valla artik ne dusunecegimi bilmiyorum ,adetim bes gun geciki 5. Gun geldi sadece iki gun surdu ve durdu hemen ondan sorna kasik agrilarim bel agrilarim mide bulantim bas agrim kabizlik hepsini yasamaya basladim ic gun once test yaptim negatif ti ama hala ayni belirtileri yasiyorum ne yapacagimi bilmiyorum varmi yokmu anlamadim

1 Beğeni

Ben idrarımdaki koyuluktan şüphelenmiştim zaten doktorum hemen test aldı enfeksiyon çıktı gebelikte nasıl oluyorsa idrar şeklinden hemen kendini belli ediyor

1 Beğeni

Yarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan verecek misiniz

Bilmiyorum bi bakabilirmisiniz hastaneler ne zaman aciliyor

Yarın sağlık ocağı ve poliklinikler açık olur.

yarın her yer açılıyor

1 Beğeni

Sonucu bize de haber ver :innocent:

1 Beğeni

Evet yaşaniyor ben de şimdi 30 haftama gectim hala kabizlik yaşiyorum. Dikkatla ifraz etmek gerek. Ben bunun icin ilac kullanmadım. Sulu yemekler yedim kuruya kacmadim. Bununla bile oluyordu kabizlik,hamilelikte normal diye. Sadece korumak gerekki tamada taş olmasın sorun acmasin. Ikanınca cok ıkanmamak gerek ,yavaş yavas kendisi gelip yoluna dusuyor sonra rahatliyorsun. Sende dikkatli ol @Nazli .

Tesekkur ederim cevaplariniz icin bakalim ya ogrenir ogrenemez haber vejrrim insallah benimde icimde bir umut yesermistir insallah

3 Beğeni

erik var ya o da kabızlığa iyi geliyor ben hiç yaşamadım bu sorunu

Kizlar kac gündür tualete gidemiyorum doktorum Şam yazib onu kullanıyorum ama yinede gidemiyorum karnim taş gibi napa bilirim yardımcı olursanız sevinirim

1 Beğeni