Geçmiş olsun, hamilelikte kabızlık çok sık görülüyor. 3-5 Kuru kayısı+ ılık su tüketin. Bu süreçte bol yeşillik ve lifli gıdalar tüketmeye çalışın. Ayrıca bol su için
Gliserin şamı istifadə etmisən?
He istifade elirem xeyri yoxdu bağırsaqlarim quruyub ele bil basqa ne edim neden istifadə etmək olar
Başqa heçnə.Sən nə qədər qaysı falanda yesən öncədən yediklərin artıq kütlə halında bağırsağındadır.Önce o boşalmalıdır ki,yediyin lifli meyvələr və ya qaysı təsir etsin.Təəssüf ki,məndə yaşayıram bunu artıq amma qarşısını alıram əvvəlcədən özüm.Bu gün edə bilirəmsə sabah artıq axşama qədər görürəm bu istək yaranmır,tez gliserini istifadə edirəm.İndi səndə yenə gliserin qoy və ən az 5 dəq özünü saxla bacardığın qədər döz.Sonra otur güc vermədən gəlməyini gözlə,alınacaq.
Kabızlık durumu mu?
Evet onun gibi ama tualete çıkamıyorum
Axsam qoydum o şamı indide papaverin sami qoymusam görüm nolacaq
Riskiniz yoksa yürüyüs yapın yatak içinde bacaklarını kendine çek bırak Bol bol su iç Kayısı, elma, yoğurt ye Gazin gelirse de tutma sal gitsin Bu arada lutfen konu icerisinde türkçe konuşalım
Tamam canim orda şam ismi vardi diye azerice yazdim Türkçe yazamadim
Erik tüketmek iyi gelir ben erik yediğim zaman tualete giderdim affedersin
Herkese hayirli akşamlar arkadaşlar 24+3 haftalık gebelikte aniden kabızlık başladı bugün Ikınmak zararlı mıdır? Biraz fazla ıkınınca karnımda acı hissettim , sonra mecbur bıraktım ama endişelendim azıcık…
Kabızlık sık görülen bir hamilelik belirtisidir. Aşağıdaki yazı yardımcı olabilir.
Bence çok ıkınma. Ne olur ne olmaz. Bol bol süt iç, yoğurt ye, kuru kayısı, incir ye inşallah biraz yumuşaklığına ulaşır. Geçmiş olsun
Kabızlık sorunu bende de var,malesef.
Bana hiçbirşey fayda etmiyor
Teşekkür ederim okuyacağım inşa’Allah
Teşekkür ederim süt cok tüketiyorum aslinda ama bu aralar hamur işine yüklendim sanırım, dikkat etmek gerek.
Geçmis olsun Rabbim şifa versin tez vakitte
Doktordan kabızlık için ilac istemiştim. Sen de iste istersrn
arkadan fitil yazıyor doktorlar ben yaşamadım bu sorunu ama doktorum ne olur ne olmaz diye yazmıştı
Bende kabızlık hala var .doktorum iyi degil boyle kabızlık falan deyib fitil yazdı attigim an tuvaletimi yapiyorum rahat.
Ama 18 haftamdan kabizligim baslamisdi o zamanlar ilacsiz yapiyordum. Ikınmadan yavaş yavaş kendi akımıyla geliyordu. Biraz geç oluyordu ama ıkınmamak icin mecbur . Sende doktoruna soyle fitil yazsın en iyisi. Eğer dedigim gibi yavaş yavaş denersen yapamazsan.doktoruna söyle.