Bən hamile oldugumu her gun tuvalete gitmemden anladim)))) İş yerinde her sabah tuvalete koşuyordum her kes hamilesin diyordu)))) 10. Haftadan kan serumu yaptirdim kabızlık başladıve geçmiyor ilaç kulanıyorum
Son zamanlarımda ben de hep çok sık büyük tuvalete çıkmıştım. Baskılıyor ya bebek, herhalde ondan
Benim geçmedi bı turlu demir ilacı aldığım gibi 2 3 cikamiyorim işin kötüsü basur oldum acaba geçer mi kendi kendine bildiğin meme çıktı
Basur kotu ya benim oyle bisi suaanlik yok cok sukur bixdoktora gozukseydin kwske
- Haftadayız doktorum Liqunorm diye ilaç yazdı onu içenden çok iyiyim
Bende onu fark ettm aynı ayda doğum yapacaz öyle gözüküyor bacım
@Öykü18 İnşallah sağ salim alalım da kucağımıza
İnşallah canım
5 hafta kabızlık için ne yapilabilir
Sabah aç karnına ılık su ve iki kayısı veya akşamdan iki inciri doğra üzerine hakiki zeytinyağına koy sabah aç karnına incirlerle beraber ye yağı ve ılık su iç iyi gelir
Teşekkür ederim
9 haftalık gebeyim kabızlık yaşayanlar
Merhaba canım burda bütün arkadaşlarin kabızlık hakkındaki paylaşımlarini okuyabilirsin
Teşekkürler canım
Rica ederim
Merhaba arkadaşlar
Hamile olduğumu yeni öğrendim. Öğrenmeden önce de kabızlık yaşıyordum ama diyet yaptığım için o yüzden dedim ama hamile olduğum için kabızlık yaşıyorum belli ne yapmam lazım ? bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz?
İyi akşamlar canım Mucize Anne’ye hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Yukarıda arkadaşlar kabızlık için gereken önlemleri yazmış okuyabilirsiniz
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Kuru kayısı yiyebilirsiniz
Kapızlık için yardim lütfen
Bende de var o sorun bol su iş kaysı tüket içebilir sen zeytin yağı aç karına iç bı kaşık