Hamilelikte kabızlık😑

Bən hamile oldugumu her gun tuvalete gitmemden anladim)))) İş yerinde her sabah tuvalete koşuyordum her kes hamilesin diyordu)))) 10. Haftadan kan serumu yaptirdim kabızlık başladı:cry:ve geçmiyor ilaç kulanıyorum

2 Beğeni

Son zamanlarımda ben de hep çok sık büyük tuvalete çıkmıştım. Baskılıyor ya bebek, herhalde ondan

Benim geçmedi bı turlu demir ilacı aldığım gibi 2 3 cikamiyorim işin kötüsü basur oldum :woozy_face: acaba geçer mi kendi kendine bildiğin meme çıktı :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Basur kotu ya benim oyle bisi suaanlik yok cok sukur bixdoktora gozukseydin kwske

1 Beğeni
  1. Haftadayız doktorum Liqunorm diye ilaç yazdı onu içenden çok iyiyim

Bende onu fark ettm aynı ayda doğum yapacaz öyle gözüküyor bacım :innocent:

1 Beğeni

@Öykü18 İnşallah sağ salim alalım da kucağımıza :pray::pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım

5 hafta kabızlık için ne yapilabilir

1 Beğeni

Sabah aç karnına ılık su ve iki kayısı veya akşamdan iki inciri doğra üzerine hakiki zeytinyağına koy sabah aç karnına incirlerle beraber ye yağı ve ılık su iç iyi gelir

Teşekkür ederim :kissing_heart::kissing_heart::heart::heart:

1 Beğeni

9 haftalık gebeyim kabızlık yaşayanlar​:pensive:

1 Beğeni

Merhaba canım burda bütün arkadaşlarin kabızlık hakkındaki paylaşımlarini okuyabilirsin :hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni

Teşekkürler canım :heart:

1 Beğeni

Rica ederim :two_hearts:

Merhaba arkadaşlar :smiling_face: Hamile olduğumu yeni öğrendim. Öğrenmeden önce de kabızlık yaşıyordum ama diyet yaptığım için o yüzden dedim ama hamile olduğum için kabızlık yaşıyorum belli ne yapmam lazım ? bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz?

3 Beğeni

İyi akşamlar canım Mucize Anne’ye hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: Yukarıda arkadaşlar kabızlık için gereken önlemleri yazmış okuyabilirsiniz :hugs:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Kuru kayısı yiyebilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Kapızlık için yardim lütfen :pensive:

Bende de var o sorun bol su iş kaysı tüket içebilir sen zeytin yağı aç karına iç bı kaşık