Geçmiş olsun @FidanUğur 🪽
Umarım ikimiz içinde sorun çözülür inşallah 🪻 bir sorun olmaması için sana dua edeceğim.
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz
Geçmiş olsun @FidanUğur 🪽
Umarım ikimiz içinde sorun çözülür inşallah 🪻 bir sorun olmaması için sana dua edeceğim.
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederimm, umarım güzel sonuclanir 🪽🪽
Oncellikle hosgeldin canim. Gecmis olsun malesef bu SIkinti cogu hamile Yasiyo. Idrar yollarimizla alakali malesef cok cabuk Cabuk meyilli oluyurmusuz. Normalde sorun olmaz ama bu donemde Tedavi olmazsa kotu sonuclara yol acabilir. Ben bu sIkayetimi dile getirdim. Bir onceki randevumde ebeme aile doktorumu Aradi biranonce antibiotik tedavisine baslatti. Renal pelvik bobrek iltihabina erken doguma yol acabilir bunu istemeyiz dedi. Bi test daha yaptirdi gbs dogumda direk anneden temas ederek gecen temas eden. Ozel bolgende mantar enfeksiyonumu var dedi Onuda arastirdilar oda yok cogu hamile bunu dile getirmeye cekiniyo dedi. Bir hafta daha kullandim sukur bitti Ama enfeksiyon zamaninda yanma batma ates Kasinma hepsi bi arada. Ama akinti iltihap la alakasi yok buyuk ihtimalle Cok sivi ic dedi iltihabi soksun gitsin. Buyuk abdestini yaptiktan sonra arkadan one degil Onden arkaya temizleyin cunki mikrop kaliyomus Oda hemen iltihap yapiyormus. Cinsel iliskiden sonra hemen yikanacakmissin. Buda hemen iltihap yapiyo. Yanma yasiyorsan ben sudocreme kullaniyordum Onunla ferahliyodum. Antibiotik kesinlikle devam et bitir ve sure icinde dedigim testleri yaptir. Ne bebegine ne sana bi zarar gelmesin istemeyiz. Oldu canim
Teşekkür ederim @yaseminyildirim İnşAllah
Merhaba @yaseminyildirim hoşgeldiniz Ben de hamile olduğum günden beri idrar yolu enfeksiyonu vardı. 6. Ayda geçti 8.ayda yine başladı Sarı leke de 9 ay boyunca vardı Doktorum sarı akıntı için normal dedi Geçmiş olsun
@Hava hanım çok üzgünüm yorumunuzu, yoğun tempolu çalışmam sebebiyle geç gördüm. dediklerinizi bir bir okudum.
Antibiyotik tedavisi aldım, yeni bitirdim. Önümüzdeki süreçte randevum var. Tekrar doktoruma da danışarak devam edeceğim.
Uzun uzun anlattığınız için çok minnettarım, teşekkür ederim 🪻
Sorun degil canim iyi ol yeterki Cok sinir bozucu bi rahatsizlik
Inshallah yarar ilaclar tekrarlamaz
@yaseminyildirim Sizde mantar çıktımı?
@FidanUğur hayır fidan hanım, mantar yok zaten mantar belirtim de hiç olmadı
Hanımlar bugün 30+1günluk olduk ama ne yazık ki ben bir türlü efeksiyondan kurtulamadım hep yanma oluyor ve intabin çıktıni da görüyorum bir türlü rahatlayaniyorum uyku uyanıyorum artık nasıl yapmam lazım yardımcı olur mu sunuz
Canım öncellikle geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz büyük ihtimalle seninde idrar yolu enfeksiyonu benim crp değerim 167 çıkmıştı hastanede bile yattım sırf bundan kaynaklı istersen bir doğum doktorunla görüş eğer gorusmediysen tabi sana bazı tetikler yapar ona göre de ilaç yazar ben gerçekten gezmedigim hastahane doktor kalmadı en sonunda kendi doktorumdan aldığım ilaçlar sayesinde ağrım eskisi gibi değil evet ağrım oluyor ama eskisi gibi şiddetli değil
Gitim görüştüm tahlili yaptılar serum ilaç yazdılar kullandım eşim le acile gitmekten yorulduk saat 1 saa 5 gibi hep evde serum bile yedim ama bir türlü kurtulamadım ilk hamileligim bukadar çok mu zor oluyor
Canım inan benimkide henüz geçmemiş benimde ilk hamileliğim mecbur ilaçlarla devam ediyorum bazen ağrıdan kafayı yediğim Zamanlarda oluyordu ateşim 40 aşağı asla inmedi ateş titreme böbrekte ağrı var mı
Çok şükür öyle bir şeyim şuan yok daha önce vardı geçti benim ki 28 haftalık ken başladı şuan 30 hafta 1 günlük olduk hala var
6+2 hamileyim aşırı idrara cikiyorum halsizlik mide bulantisi bas agrisi vardi acile gittim dun idrar yolu enfeksiyonu cikti doktor daha gebeliin cok yeni bilemedim kullansanmi die kararsiz kaldi oda 1 dozluk vermis suya katip gece yatmadan ic die ama bn icemedim korktum birsey olur diye ikiz gebeyim dun birinin kalbinide duydum cok sukur basina boyle birsey gelen varmi napmam lazim
İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte ilaç kullanmaktan daha tehlikeli bir durum kendi doktorunuza danışıp tabikide ilacı ona göre kullanın ama sonrasında dut kürü yapabilirsin idrar yollarınızı temizler kan yapar ayrıca Hergün bir fincan kuru dutu 1 bardak kaynamış suya atıp 5 dk kaynatın aç karna sabah akşam in 1 haftaya kalmaz farkı görürsünüz ben öyle yendim
Bence kullanmayn. Alternatif tıp yöntemlerini deneyin mesela çamaşırınızı sürekli değişin. Penye bir kumaşı ütüleyin. Her gün çamaşırıniza yerleştirin. Ama sık sık değiştirin. İnşallah iyi gelecektir. Biraz daha büyüsün tekrar kontrole gidersiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun
Bana da öyle sase verilmişti kullandım ama enfeksiyon devam etti taa 6. Ayda geçti konu birleştirmesi yaptım istersen bir de yukarıdaki yorumları incele belki faydası olur