Bol su ve nioli yağı öneririm. Nioli yağını da eczaneden alın sahtesi çok çünkü. İç çamaşırıniza 1 damla damlatiyorsunuz hafif havalandirip giyiyorsunuz. İnternetten araştırabilirsiniz çok etkili.
Teşekkürler bakacağım
Sonucu nasıl çıktı arkadaşım
Bende de çıkmış hafif enfeksiyon bana toz ilaç verdi tek kullanımlık adı üromisin miydi neydi faydalı oldu akıntım falan düzeldi
Bendede var enfeksiyon ama hiçbirşey vermedi
Teşekkürler sorduğun için Cansu şükür bakteri üremesi yokmuş bol su ile atmaya çalışacağım
Bende de cok oluyor bol bol su ve meyve suyu tuket ama hazir değil kendi yaptigin
Kizlar idrar yolu enfeksiyonu çıkanlar neler yaptı.Gebelikte antibiyotik kullanabiliyor muyuz bunun için.Bide idrar yolu enfeksiyonun riskleri nelerdir.Doğal yollardan ne kullanabiliriz nasıl geçirebiliriz bu enfeksiyonu. Escherichia coli üredi denmiş idrar kültüründe.Bu nedir bilen varmı.Kötü bişey mi.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Antibiyotik kullanılıyor evet.Enfeksiyon olduğu zaman doktorum bana bal sıvı içmemi söyledi tabi antibiyotikte yazmıştı
Tşk ederim canım
Bal sıvı yazmışım bol sıvı yazacaktım
Anladım canım,o yüzden bişey yazmadım.Ben çok su içerim zaten günde 4 lt 5 lt.
Benim bekarlığından beri var Geçende doktora gitmiştim bu erken doğuma yola çağır dedi ve düşüğe yol açar dedi bol bol sıvı tüketmen gerek dedi kendi doktoruma gittiğim zamanda Hani bunu bir soracağım ilacı falan var mı diye ben bir sıkıntı için acile gitmiştim Orada söylediler bunları
Ya Allah göstermesin.Rabbim bebislerimizi korusun.Bende Çarşamba gidecem doktora.Bol bol su içiyorum ama inşallah geçer
Antibiyotik kullandım fitil verdi bol su ve kızılcık suyu öneririm
Tşk ederim canım.Kizilcik suyunu hiç duymadım.Nerde bulabilirim.
O bakteri türü dışkıdan bulasan bi bakteri ve enfeksiyonlar arasında en yaygın olanı hamileliğimin 36. Haftasında bende de olmuştu antibiyotik verdi doktorum ve bol su ic dedi ha birde wcde temizligi önden arkaya doğru yap ve büyük tuvaletini yaptıktan sonra güzel temizlen dıskı arkadan öne bulasırsa tekrar eder enfeksiyon demisti
Anladım canım çok tşk ederim.Dediklerine dikkat edecem.Buyuk ihtimalle banada antibiyotik verecek.
Ozaman yaygın olan bı bakteriyse korkulacak birşey yok değilmi.E nabizda sonuclara baktığımda gordumde korktum biraz açıkçası.