Ben gebeliğim boyunca Simge Duman’ı takip etmiştim. Egzersizleri hamilelik ayına göre belirliyor. İsterseniz sayfasına bir bakın
Nerden baktiniz acaba
Ben 3 aydır pilates yapıyorum faydasını görüyorum mutlaka öneririm youtubedaki hamile pilatesi videoları ile yapıyorum.
Aranızda gebeliğinden önce düzenli spor yapan anne adayları var mı? Gebelik sürecinde aktivitelerinizi ne kadar kısıtladınız ya da kaçıncı haftaya kadar normal sporlara devam ettiniz? Hareketlerinizde neye dikkat ettiniz? Bebeğime zarar gelecek endişesiyle birçok hareketi yapmamaya başladım ama bu sağlığımı olumsuz etkiliyor bunun farkındayım. Spora tekrar başlayacağım aranızda bu konu hakkında bilgi dahibi olan var mı?
Ben direk biraktım hocayla calisiyordum gel falan hamile platesj yapariz drmisti ama ben gitmedim ilk 3 aylik dönem ters hareket yapmaktan korktum ama yüzmeye gittim spor salonunum yuzme salonunu kulaniyordum ayrica yaza denk gelmisti bol bol drnizde yuzup guneslenmistim yuruyus yapmistim agirlasana kadar oyle devam etti sonrasinda hic yerimden kalkmadim Bir profesyonelle calisabilirsiniz ilk 3 aya dikkat edin
Kızlar spor yapanınız var mı ? Çok hamlaştığumı hissediyorum bol bol yürüyorum ama önerebileceğiniz bir hareket yada vb. Bişey var mı ?
Ben her gün yürüyüş yapıyorum. Eve dönerken de 2 kat merdiven çıkıyorum. Sonrasında da Elçin Demirelin ayıma göre vidiosunu izleyip egzersiz yapıyorum.
- Ayda platese ve havuza başlicam. Aynı zamanda bisikletim var köyde bol bol sürmeyi planlıyorum
Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi
Üçüncü aydan sonra pilatese izin veriyorlarmış bi kaç salonda araştırdım doktoruma danışıp bende düşünüyorum üçüncü aya yeni giriyorum teşekkür ederim canım
Ben daha da emin olmak için 4.ayı tamamlayıp başlamak istiyorum aslında o yüzden. Zaten öncesinde de yürüyüş spor yapan biriydim bilmiyorum bunun bi faydası olur mu. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi
Amin inşallah
Rica ederimAmin amin İNŞALLAH zihin ve bedenen kendimi o kadar doğuma hazırladım ki artık rüyalarımda bile doğum yapıyorum
Merhaba, eger gebelik oncesinde aktif egzersiz yapmiyorsaniz ,12. Haftadan sonra hamile pilatesi/ yogası yeterliligi olan bir egitmen eşliğinde yapmanizi öneririm.
evet yapıyorum
Salondan wc gidip geliyorum gunde 20 sefer
Hahhaha güldürdünüz beni ya. Ben de aynıyım