Çok şükür Allah sağ Salim kucağına almayı nasib etsin
Bende oskuruk cox az geliyor bende aşırı qusma ve mide bulatisi var burnum tıkanık oldigundan gazımla nefes alınca kusma geliyor doktorum hiç bir şey yapma sadece bol bol su iç dedi ateşin olursa acile git dedi ![]()
33+5 günlük hamileyim çok halsizim dünden beri gripim ne yapmam lazım halim olsa gider serum vurdururum tavsiye edeceğiniz birşeyler var mi hanımlar
Kızlar 23 haftalık hamileyim grip oldum çok ağır atlatiyorum ilacta icemiyorum onerebileceginiz biseyler varsa tavsilere açığım
Bana kendi kadim doğum doktorum şurup ve hap vermişti doktorunuzla görüşmenin en mantıklısı onun dışında kolay kolay geçmiyor zaten ateş de eklenebilir oda tehlikeli
Ben de grip oldum acile gittim antibiyotik verdiler. Gebeler bazı ilaçları kullanabiliyormuş
Ben de 28 haftalık hamileyim
Bende 27 hafdada kotu qirip oldum doktorum 3 tane serum 2 tane ilac soyledi hemen iyi oldu bu konuyu doktorunla konuşsan cok iyi olur
Ben de 24 haftalık hamileyim kaç gündür nefes bile alamıyorum parol içiyorum ıhlamur içiyorum öyle atlatmaya çalışıyorum
fazla ıhlamur tavsiye etmiyor Doktorum, 2 Kücük fincandan yeterli demişti.
Selam kızlar havaların soğumasını birlikte üşüttüm sanırım 2. Ayimda bitti zaten yorgundum bitkindim daha kötü olmuşum gözümü açamıyorum herhangi bir ilaçta kullanamıyorum yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz evde napabilirim???
Canim ben ilk 16 hafdalokmda oldum qirp birde onda sudle bal icdim birde burnumum tikanikliqi icin deniz suyu soyledi doqtor sonra 28 hafdalikmda yine oldum o zaman cocuk buyuk oıduqu icin serum ilac verdi sen doktora soyle bunu en iyisi
Kontrolüm haftaya var acile gitmeyede korkuyorum geçen defa gittim antibiyotik verdiler yanlış tehşis koydular özele kendi doktoruma söylediğimde antibiyotik için çok kızdı çünkü ondan enfeksiyon için ilac istediğimde bebek için kessinlikle veremem demişti yine bişey vereceğini sanmıyorum nane limon vs içiyorum mideme dokunuyor napcagimi bilmiyorum
Sudun icne bal kat ic o iyi gelecek birde iliq suyla duş al oyle cabuk geciyor
Yapacağım sağol cnm
Geçmiş olsun. Bende öyleyim kaç gündür çekiyorum valla. Ihlamur, 1 elma, yarım limon koyup kaynatıyorum içerken de içine bal koyuyorum. Doktorum ocean c vitamini 1000mg kullan ıhlamur zencefil bal devam dedi.
Sagol canim sanada çok geçmiş olsun Ne yesem veya içsem mideme dokunuyor süt ve bal önerisi almıştım daha iyim iki gündür cnm
Sağol canım. İnşallah bir an önce atlatırız