Doktorum ilacta vermedi tüm doğal yolları denemedim boş![]()
Hiçbir şekilde geçmiyor zaten ne yapsanız da ama keşke olmadan önce önlem alsaydınız ben de öyleydim enfeksiyon da vardı ilk üç ay içerisinde olmama rağmen antibiyotik yazdı doktorum
Yine boğazım ağrımaya başladı büyük ihtimalle gribe çevirecek yine 36 haftalık hamileyim birde
Çok zor
ama 4 gğnde geçmişti benim gribim. Öğretmenim ve çok sık hasta oldum gebeliğim boyunca çocuklardan bulaştı hep. Nane limon, boool bol limon bal, bol sarımsaklı yayla çorbası ya da havuçlu tavuk suyu çorbası bunlar beni ayağa kaldırdı hastalıklarım hiç 5. Güne uzamadı 4. Gün genelde hafif oluyordu.
Ben çalışıyorum, 3 gün rapor verdi o bile bana ilaç gibi geldi, evde Ihlamur tarhana meyve falan öyle geçirdim ama kötüydü burun tikanikligi çok Zorluyordu ozellikle
Serum fizyolojik al birde enjektör 5 cc çekip burnuna sık güzel açıyor 2 3 defa her burun delipine yap canım .
Onu denedim işe yaramadı, doktorda işe yaramaz demişti
sıcak buharla falan açılıyordu biraz
Zaten hamilelikte burun tıkanıklık kuruluk oluyor hasta olunca daha da kötü
ah biz anneler yeterki bebeğimiz iyi olsun diyoruz sonrada
canm bol su tüketip bolca uyuyup dinlenmekten başka zor, cok ağrım olduğunda parol kullandm tabi doktoruna danışmadan alma. Sıcak havlu sırtıma ve göğsüme, başkada bişi yapmadım allahtan ağır geçirmedim.
Üç gün boyunca her sabah çorba söyledim, boğazım faranjit olduğum için daha kötü oldu andorex boğaz spreyi kullandım doktora danısın mutlaka, sütün içine sarımsak ezip kaynatıp bal koydum onu içtim bir hafta bunları yaptım şükür daha iyiyim
Geçmiş olsun. Bende 2-3 gündür kötü durumdayım. Her gün portakal, limon sıkıp içiyorum. Ihlamur yapıyorum. Artık kaç güne geçer bilmiyorum
canım ben günde üç kere sirkeli tuzla gargara yapıp burnumu da yine bununla temizliyordum. Bir de ballı limon bogazımı yumuşatması için. Bol bol su iç ayrıca. Mandalina, portakal gibi meyveler tüket bol miktarda. O şekilde kendini daha iyi hissedeceksin öpüyorum geçmiş olsun
Haklısınız:)
İnanın o kadar C vitamini meyve tükettim ki nasıl oldu anlamadım kimseyle temasında yok okulda çocuklar bile odama gelse uzaktan ilgileniyorum ben de şaşkınım
Ay nolur cevirmesin
Aynı durumdayım müdür yardımcısıyim ama veli çocuklar ister istemez geliyor sanırım salgın var
Gece iki kat artıyor bir de o tıkanıklık
Doktor ilaç vermedi karbonatli gargara yap dedi umarım gecer
Sonrada şifayı bir şekilde kapiyoruz ![]()
Zaten şu hayatımızın bir parçası oldu şu dönemde düne göre biraz iyiyim canım ![]()
![]()