Hamilelikte Grip

Önerisi olan var mı hamişler nefes alamıyorum :sneezing_face:

Kizlar gebelikte doktor parol haricinde bi ilac yazarmı bogazm cok agryo ve girip oldum bilgisi olan varmi

Bence yazmaz canım bazen antibiyotik tedavisi uyguluyorlar çok kötüysen bi görün istersen

Tesekurler :smiling_face::heart:

1 Beğeni

Kızlar 3 gündür grip oldum günden güne kötüye gidiyorum ne yapmaliyim hangi bitki çayları içebilirim kızlar nasıl iyileştiniz

Arkadaşlar saç dipimden ayak tırnağıma kadar vücudum ağrıyor kaşığım da aynı şekilde çok kötü gribe yakalandım bogazım aşırı doldu yutkunamıyorum ne yapacağım bilmiyorum öneriniz var mı?

Geçmiş olsun canım. Nane limon yap ve bol su içip dinlenmen gerekiyor.

1 Beğeni

Nane yasak değil mi

Ilık suya liman sık bol bol iç , ben de ilk haftalarda gribi bu şekilde geçirmiştim. Bol bol c vitaminli meyve tuket , ben bitki çayı iç diyende oldu içme diyende muallakta bir durum olduğu için hiç içmedim açıkcasi

1 Beğeni

Ay her yerim ağrıyor yutkunamıyorum bile ya

Su an 30. Haftamdayim, benimde boğazım ağrıyor oksurugum var Pekmez ile zeytinyağını hafif ısıtıp sabah içtim,az da olsa iyi geldi

1 Beğeni

Yok hayatım yasak değil

1 Beğeni

Gecmis olsun suan bende ayni durumdayim limon ve bal karisimi ılık su yapip icebilirsn ve karbonatla gargara yapablrsn

1 Beğeni

21 haftalık gebeyim öksürüğüm ve burun akıntım var ve tabiyki baş ağrısı. Sizce evde neler yaparak bunu atlatırım bilgisi olan yazabilir mii :face_exhaling:

Ben kovıd olmuştum hamileyken geçiyor çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Zencefil limon cayı soguk algınlığına ve öksürüge iyi gelir

1 Beğeni

Merhaba 12 +2 haftalık oldum bu gün Qrip oldum ateşim yok ama her yerim ağrıyor öksürük biraz var bebeğe zararı olurmu ? Yasayan varmi böyle durum biraz endişeliyim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Evet hamileliğim boyunca 3 kez grip oldum ve ağır geçiyor iyileşmek zaman alıyor öksürük uzun süre kalıyor canım çok geçmiş olsun ama merak etme herhangi bir sıkıntı olmadı baya da bi sarsılıyordum ben öksürürken

Bende öksürürken karnım aciyor korkuyorum Az önce ateşim vardı şimdi düşdü biraz Inseallah çabuk kecer ilk hamileliyim o yüzden fazla bilgim yok ani bir şeyde korkuyorum :smiling_face_with_tear:

Yeni atlattım şükür öksürük krizine girip öleceğim sanıyordum o derece kötüydüm öksürürken öğürmeye falan başlıyordum geçti şükür bebeğe bi zararı olmaz öksürmenin dedi doktorum ama göğüs hastalıkları veya, dahiliyeye bi git boğazdan mı ciğerden mi bunu bilmekte fayda var hamilelikte dedi göğüs hastalıklarına gittim ilaç şurup falan verdi de öyle 2 haftada atlattım ama bana bi ömür gibi geldi hala karnımda acı kaldı öksürmekten şimdi boğazım gıcıklansa öksürsem karnımdan haber veriyor acı inşallah sizde atlatırsınız bir an önde