Hamilelikte Grip

Kizlar 30 haftalık gebeyim çok kötü hasta oldum gebeliğimin başından beri 4 5 defadır hasta oluyorum ve iyileşmem 20 günü buluyor çok kotuyum nefes alamıyorum gribim sanki ciğerlerim iltihaplanmis nasıl geçer grip yardımcı olurmusunuz 3 yaşında oğlum var ona bakamyacak kadar kotuyum

1 Beğeni

Doktora gitmeni tavsiye ederim. Bu salgın bir acayip ve geçmek bilmiyor.

Doktora gidin acile bir serum takarlar terletir atlatirsiniz

Bende kuru öksürük çoktu pekmez bal birde sürekli su ile ıslattım boğazımı öyle geçti Öksürünce kasığımdan itibaren ağrıyordu

Kızlar çok kotuyum bugün bu Nasıl hızlı gecıcek ve bebeyım etkilenirmi 37 haftalık

Geçmiş olsun canım! 37. haftada bu grip seni yormuş ama merak etme, bebeğin genelde senin bağışıklık sisteminin avantajlarından faydalanır. Tabii yine de ateşin varsa, öksürüğün veya boğaz ağrın çok şiddetliyse mutlaka doktoruna danış.

Bol bol sıvı tüket, ılık çorbalar, bitki çayları, su hepsini içmeye çalış. Dinlenmeyi de sakın ihmal etme. Beslenmene dikkat et, meyve sebze tüket, varsa sana önerilen vitaminlerini aksatma. Eğer “kötüye gidiyorum” hissedersen ya da şikayetlerin artarsa hemen doktoruna bir telefon açman önemli. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın, sen güçlü olursan minik de güçlü olur. Kendine iyi bak, geçmiş olsun!

Ya cok tesekkur ederim cok guzel moral verdın çok sogol limonlu ıhlamur cayı içebilir miyim

Kizlar merhaba 15 haftalik gebeyim burnum arada tikaniyordu yatinca ama dün aksamdan beri resmen aniden grip oldum gibi burnum akiyor tikaniyor yatinca sesim degisti agri sizi yok ama ilkinde boyle bisey yasamadim hastami oldum evin icinde noldum anlamadim yasayan varmi

17 haftalık hamileyim nezle oldum burnum akıyor tıkalı nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz :face_holding_back_tears:

Ihlamur içebilirsin. Sık sık olduğğun ortamı havalandırıp çarşafını sık değişebilirsin. Bol bol meyve özellikle c vitamini tüketebilirsin . Geçmiş olsun

Ihlamur zararlı diye biliyorum o yüzden içmedim

Bende öyle biliyorduum ama değilmiş . Bide tehlikeli dönemi atlatmışsınız. Ben 2.trimesterde baya ıhlamur içtim günde 1 bardak olmak koşuluyla. Yinede doktorunuza sorun tabi

Kizlar selam 8 aydayim qrup oldum ates 38 parol icebilirmiyim bu aylarda ates bebeye kotu etki yaparmi???

@Seva evet parol içebilirsin. Allah şifa versin :rose:

Hamilelikte griple nasıl başa çıkıyorsunuz 25 haftalık hamileyim bu zamana kadar şükür hasta olmadım ama bu gece boğaz ağrısından uyuyamadım eşiminde burnu akmaya başladı ailecek grip oluyoruz sanırım daha hastalık ilerlemeden en kısa sürede nasıl geçirebilirim