Hamilelikte Grip

Aşkım İçin rahat eder bence yaptır test için hem rahat eder hemde öğrenmiş olursun grip bile olsan en azından kötü bişey olmadığını bilirsin

Saol canim yatiyorum valla simdi portakal mandalin ne varsa yedim

İnşallah ateşin çıkmaz çıkarsa bekleme ılık limonlu su iç oda iyi gelir daha kötü olur diye düşünme hergün duş al rahatlıtıyor insanı:pray:

Merhaba. Hamilelikte grip geçiren var mı. Benim yoğun boğaz enfeksiyonum var ve balgamdan kan geldi .endiselendim. doktor ilaç verir mi gitsem ya da nasıl geçer önerisi olan var mı. Bebek için endişelenihorum

Onu da yaptim dusta iken bu anda canim gitti gibi birsey oldu ayaklarim beni taşımadi yere coktum hem En esimi çağırdım o gotirdu beni ellerim kolarim ayaklarim hissizlesti gozum karardi @Erkekannesi16

Su an Geciriyorum meyve ilik su nane limon en iyi gelen ise kelle paca corbasi gitme inkanin varsa git ic derim dun gece brni esim goturdu cok iyi geldi bol limon karabiber yaptim içtim

Bende sabah kalktım çok kötüyüm boğazım acıo halsızım 2. Kez grıp oldum çok fenayım

Cok gecmis olsun sanirim salgın var benim dudaklarim bile ucuk oldu @Erkekannesi16

Çok teşekkür ederim galiba evet salgın var benimde alt dudağımın içi acımaya başladı bugun

Kelle paca tavsiye ederim o bana iyi geldi bügün daha iyiyim

Aslında olabilir :pray:

Ben bol limon bol karabiber yapmistim oyle yedim iyi gekdi sonrasında da

1 Beğeni

İnşallah iyi olursunuz

1 Beğeni

Selam kızlar. Ben 8 haftalık hamileyim ve 2 gündür çok hastayım, öksürmem, burnum, ateşim hepsi coştu. Nasıl daha çabuk iyileşirim ilaç içmeden lütfen yardımcı olun. Hastayken kusmalarımda arttı.

Bence bir hastaneye gidin serum takarlar rahatlarsın çünkü kusarken bir yiyip içemiyorsun bide ateş var diyorsun bendede olmustu serum hemen topladı beni sonra eve gittim yattım uyudum rahatladım

Ben Zeytinyagi pekmez limon karisimi ile atlattim bol bol su ictim sekerim yok rahat rahat tuketebildim once bogaz agrisini gecirdi sonra kulak burun ve sesimi duzeltti isitip ictim tatli kasigi ile cocugumada oyle verdim 3 gunde iyilestik 29 haftalik hamileyim

Hamilelikte grip olan var mi varsa nasıl anlattınız ?

Ben atlatamadim hala öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hiç bı sekilde geçmiyor 1 buçuk aydır böyleyim :cold_sweat::sweat:

Ben de bir aydır atlatamadım sürünüyorum. Öksürük en kötüsü hiçbir şey yapmıyor doktorlar eve git bitki çayı iç bişi yapamayız diyorlar. Ayva haşlayıp hem suyunu içip hem de yumuşayan ayvayı yiyebilirsiniz bi de bol bol taze sıkılmış meyve suyu

1 Beğeni

Aynen onu denedim faydası oluyor ama sonra yine başa dönüyorum çok yoruldum