Peki doktorun önerisi ile mi alıp kullandınız çünkü bende hastaneye gitmek istiyorum belki iğne vururlar ya da serum falan takarlar diye ama kayinvalidem gebesin diye sana ilaç yazmazlar bilmem ne yapmazlar diyor bana çok saçma geliyor yaklaşık bir haftadır hastayım ve sadece ağrı kesici içiriyor bana
1 haftadir boyleyseniz bence doktora gidin dinlemeyin kimise sonucta senin bedenin senin bebegin ona zarar ilacla olmuyor bazen gecmiyor gidin beklemeyin bebege zarar bende de geçmezse bende gidicem daha bu gun 4 gunum oldu amma sadece gribim bogaz agrim gecti
Yok ben sadece grip değilim boğaz ağrısı kulak ağrısı da var kuru öksürük öksürdüğümde ağrı oluyor mesela yani geçmiyor ilaçla dediğin gibi yarına kadar devam ederse hastaneye gidicem çünkü öyle olmuyor çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi bu hastalıkla brbrr
Yok doktora sormadım bu benım 3 gebelıgım daha oncede alıp kullandım bı sıkıntı yasamadım ayrıca öksürüğede cok ıyı gelıyor vıcks.Ama sız doktorunuza bi danısabilirsiniz zaten icilmeyen bisey oldugu ıcın bırde alerjiniz felan yoksa skntı olmaz dıye düşünüyorum
Anladım teşekkür ederim, hastaneye gitmeme izin verirse kaynanam mutlaka doktoruma danışırım bu kullandığınız ilacı
Rica ederım daha once hic kullanmadınız mı bız cocuklara felan sırtına sürerdık oksuruğu keserdı kaynananız da bilir aslnda bı sorun kücüklügümüzde doğru cok kullanmıstı annem bna
Yok hiç kullanmadım ve duymadım sizden duyuyorum kaynanama da sormadım daha önce ama sorarım belki dediğiniz gibi biliyordur
Canım korkma hiç ben Ağustos ayında grip oldum doktorum yatış verdi bir gece 2 tane serum takıldım bir kaç gün içinde toparladım bolca su iç bulursan mandalina vs tüket Yemene dikkat et sadece bebek aç kalıp güçsüz olmasın
İnşallah kurtulursun canım ya Allah şifa versin
Amin inşallah teşekkür ederim canım ![]()
Hayır dinlenmelisin
Ahh bitirdi beni bu grip hastalığı bugün sabahtan beri yatıyorum başım feci şekilde ağrıyor çatlayacak ne yapacam bilmiyorum
Ahh canım kıyamam bol su iç arada duş al sıcak rahatlarsın
Tamamdır teşekkür ederim ![]()
![]()
Arkadaşlar merhaba . 11 haftalık gebeyim . Eşim rahatsızdı elimden geldiğince dikkat ettim ama yine de banada bulaştı . Eklem kemik ağrısı ve ateşim var ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim doktora gitmeli miyim ? Normal acile gidebilir miyim kafamda deli sorular ![]()
İcebilecegin tek ilaç parol. Ve ilhamur icebilirsin rahatlatır senj
Ayvayı alın ve içine tereyağ koyun fırınlayın ve sonra onu yiyin ayva kompostası yapın sıcak sıcak için bol portakal mandalina ve tavuklu etli çorbalar tüketin en fazla 5 güne doğal yolla geçiyor
22 haftalik hamileym cok feba grip oldum gözlerim dahi akiyor dogal yollar nasil gecer yardim edin
Tatlım çok geçmiş olsun acil şifalar ateşlenmediğin sürece korkma bende oldum durumun müsaitse özelin aciline git vitamin yapıyorlar çok iyi geliyor evde ancak ılık limonlu su içebilirsin başka bir şey olmuyor çaylar tehlikeli ıhlamur bile onuda çok açık için diyor ama öylede işe yaramıyor ben mecbur alıp antibiyotik kullandım crp yüksekti ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı çaylar ilaçlar yasak olduğundan biraz zor geçiyor.
Hanımlar merhaba, 15+4 günlük hamileyim. 3 4 gündür rahatsızlığım var burnum kulaklarım tıkalı boğazım şiş başım ve midem çok ağrıyor. Öksürük çok yok ama biraz fazla hapşırıyorum ve hapşırdıkça karnımın alt kısmında ağrı hissediyorum. Dün sabah doktoruma kontrolüm vardı çok şükür bebek iyiydi fakat gece kötü olunca hastaneye gittim ve serum takıldı. Oradaki doktor domuz gribinin yaygın olduğunu ve eğer öyle bir durum varsa kendi doktorumla paylaşmam gerektiğini söyledi çünkü gebeler için özel bir ilacı varmış. 2 düşüğüm olduğu için endişeliyim, size test yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? ![]()