Belli bir haftası yok bu durumun. Göğüsler kendini ne zaman doğuma alıştırmaya başlarsa süt kanalları da o zaman gelişmeye başlar. Hiç gelmeyebilir de. Hiç gelmemesi doğumdan sonra süt olmayacağı anlamına gelmez
Benim de hamilelikte sütüm gelmedi bebek doğunca geldi. Çok takılma @Yusifin-annesi
Günaydın bir şey sorcam bu olay gece sene bu zamanda bebeğini kaybettikten 3 gün sonra yaşandı şimdi bir daha oldu gece gogusumden şu mu süt mu bilmiyorum bir şeyler akmış kazagim sırılsıklam olmuştu sizce sıvı mi yoksa sutmudur bu iyi bir şey mi
Tamamen normal. Sıvıyı sıkma goğus pedi koy. Korkma. Hormonlardan dolayı oluyor
Sikmadim kendiliğinden gelmis
Bende 25 haftalardan itibaren geliyor ve çok normal birşey.Yan yatdığımızda da göğüs sıkıldığına göre akıyor öyle.
Ya iyi o zaman
Arkadaşlar, benim 3 haftadır sütüm geliyor. Geçen hafta erken doğum riski yaşadım ilaçlarla tutuyoruz suanlik, ondan dolayı mı yoksa normal mi bilemiyorum. Araştırmalarım normal diyor. Bebeğim uyanıkken hareketliyken sütümun geldiğinde farkettim. Uyurken gelmiyor.
Normaldir. Elinizle sıkmayın yeter
Teşekkürler
Normal arkadaşım. Memelere uyaran verme, meme pedi tak. Hormonlardan dolayı oluyor
Şükür sevindim
28+1 haftalık hamileyim göğsümden süt geldi herhangi birşey olur mu başına gelen var mı
Bu haftalarda normal diye biliyorum bende 28haftadayım kendiliğinden gelmedi benim daha
Normal birşey endişe etmeyin.Hatta bende 23,24 haftalarından itibaren geliyordu
Normal. Gelsin diye daha fazla sıkmayın
Hepinize teşekkür ederim
Normal bendede gelmişti
Benim 13. Haftamda başladı şeffaf sıvı gelmeye şimdi sarı süte döndü sadece sıkmayın göğüs pedi kullanabilirsiniz çok geliyorsa yoksa da hiç elinizi vurmayın
Benim sıvı değil biraz katı gibiydi