Hamilelikte göğüsten süt gelmesi

Belli bir haftası yok bu durumun. Göğüsler kendini ne zaman doğuma alıştırmaya başlarsa süt kanalları da o zaman gelişmeye başlar. Hiç gelmeyebilir de. Hiç gelmemesi doğumdan sonra süt olmayacağı anlamına gelmez :blush:

Benim de hamilelikte sütüm gelmedi bebek doğunca geldi. Çok takılma @Yusifin-annesi

2 Beğeni

Günaydın bir şey sorcam bu olay gece sene bu zamanda bebeğini kaybettikten 3 gün sonra yaşandı şimdi bir daha oldu gece gogusumden şu mu süt mu bilmiyorum bir şeyler akmış kazagim sırılsıklam olmuştu sizce sıvı mi yoksa sutmudur bu iyi bir şey mi

2 Beğeni

Tamamen normal. Sıvıyı sıkma goğus pedi koy. Korkma. Hormonlardan dolayı oluyor

1 Beğeni

Sikmadim kendiliğinden gelmis

1 Beğeni

Bende 25 haftalardan itibaren geliyor ve çok normal birşey.Yan yatdığımızda da göğüs sıkıldığına göre akıyor öyle.

1 Beğeni

Ya iyi o zaman

1 Beğeni

Arkadaşlar, benim 3 haftadır sütüm geliyor. Geçen hafta erken doğum riski yaşadım ilaçlarla tutuyoruz suanlik, ondan dolayı mı yoksa normal mi bilemiyorum. Araştırmalarım normal diyor. Bebeğim uyanıkken hareketliyken sütümun geldiğinde farkettim. Uyurken gelmiyor.

2 Beğeni

Normaldir. Elinizle sıkmayın yeter

1 Beğeni

Teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Normal arkadaşım. Memelere uyaran verme, meme pedi tak. Hormonlardan dolayı oluyor :blush:

2 Beğeni

Şükür sevindim​:smiling_face:

1 Beğeni

28+1 haftalık hamileyim göğsümden süt geldi herhangi birşey olur mu başına gelen var mı

3 Beğeni

Bu haftalarda normal diye biliyorum bende 28haftadayım kendiliğinden gelmedi benim daha

3 Beğeni

Normal birşey endişe etmeyin.Hatta bende 23,24 haftalarından itibaren geliyordu​:smiling_face:

2 Beğeni

Normal. Gelsin diye daha fazla sıkmayın :blush:

1 Beğeni

Hepinize teşekkür ederim

1 Beğeni

Normal bendede gelmişti

1 Beğeni

Benim 13. Haftamda başladı şeffaf sıvı gelmeye şimdi sarı süte döndü sadece sıkmayın göğüs pedi kullanabilirsiniz çok geliyorsa yoksa da hiç elinizi vurmayın

2 Beğeni

Benim sıvı değil biraz katı gibiydi

2 Beğeni