Katı mı ? Nasıl yani ?
Evet normal. Sıkmayın sadece göĝüs pedi koyun
Yoğun kıvamda gelmiştir bence normal
Yoğun kivamlıydi
Bende 23’lerde gelmeye başlamıştı, doktorum hormonal olduğunu dokunmamam sıkmamam gerektiğini söyledi. Sonra da kendiliğinden kesildi. Tabi ara ara küçük küçük geliyor
Tamam, normaldir canım. Sıkma sen hiç
Tamam teşekkür ederim
Merhaba canlarim. 37 haftalik hamilegim.bugün göğüslerimden süt gelmeye başladı. Böyle durumla karşılaşan oldumu? İlk süt bebek için çok önemli ama kızımın doğumunu beklemeden sütüm akıyor
Hayırlı akşamlar canım süt gelmesi cok normal vücut kendini emzirme dönemine hazirliyor akan sut icin göğüs pedi kullan ve sakin göğüsünü sıkma sakin kendi haline birak icin rahat etmezse dr kontrolunde dr söyle
20 ne sezeryan için gün aldık. Kuzimin daha erken gelmesinden korktum sütüm gelince. Bir yandan da ilk sütün ziyan olmasını istemiyorum. Biraz sıktım bilsem yapmazdım. Daha dokunmaya yım o zaman. Teşekkürler canim
Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu ama az kalmış bebişin gelmesine kontrole gidince doktoruna bunu soyle ve bir daha sıkma tahriş olur
Bu akan süt, bebeğin ilk ağız sütü dediğimiz kolostrum değil canım. Şu an göğüs kanalların kendini doğuma hazırlıyor, o yüzden sütlerin gelebilir. Bebeğin emeceği kadar oluk oluk gelmez şu an korkma. Elinle sıkma yeter.
Üzülme yani bebeğimin ilk sütü gidiyor diye düşünüp
Merhaba kızlar 27+3 haftalık hamileyim bu sabah kalkarken pijamamda meme uçlarının karşısında leke gördüm sanki süt akmış lekesi gibi normalmi bu sütüm şimdiden gele bilirmi
Evet gayet normal. Vücudun bebişin gelişine hazırlanıyor.
Çok normal, sıkma yeter
Ben 11 haftalik hamileyim 4. Haftamdan beri göğsümde seffaf bi sivi geliyor bu ne demek acaba korkmali miyim
Bende 13. Haftamda gelmişti korkmanıza gerek yok sıkmayın çok aşırı geliyosa göğüs pedi kullanın
Tesekkur ederim
Rica ederim
Merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim göğüsümü biraz sıktığım zaman sarı jel gibi sıvı geldi normal mi acaba ?