Hamilelikte diş problemleri (ağrı, tedavi vs.)👩🏻‍⚕️

Merhaba 2.5 aylık hamileyim dişim çok ağrıyor ama hic bi doktor muayene vs etmiyor kadin dogumdan yazılı kağıt istiyorlar ama vermiyorlar yazılı kağıt riske giremeyiz diyorlar herkes haklı kendince 2. 5 aydır diş ağrısı amann ne çekiyorum :sob::pleading_face:

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım 4-5 aylıkken bakıyorlar diye biliyorum o zamana kadar beklemek bile çok zor :pleading_face:

2 Beğeni

Gecmis olsun canim rabbim acip sifalar versin

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun, iyi bilirim bu ağrıyı

5 aylıkken kanal tedavisi olmuştum o yüzden

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim cansınız :heavy_heart_exclamation::rose: mecbur bekleyeceğim ozman

Bende çok çektim o ağrıyı çok kötü bişey insan dayanamıyor​:pleading_face:ben 6 aylıkken yaşamıştım. Geçmiş olsun @Gekcen22 Bitki çaylarıyla gargara yapa bilirsin dişine soda da iyi ben sodayla gargara yaptım ağrısı dindi her gün yapıyordum,dotorum bir sakıncası yok demişti, bir sorunlada karşılaşmadım.

1 Beğeni

Teşekkür ederim deneyeceğim

1 Beğeni

Annnisler 9+4üm disim cok fena ağrıyor ne yapmam lazım acil öneride bulunur musunuz

2 Beğeni

Diş tedavisi için çok erken mecbur parol :confounded:

1 Beğeni

Doktor bana ilac ile ilgili bisey demedi ama

Bitki çaylarıyla gargara yapmak iyi geliyor @Buseyna geçmiş olsun canım

Karanfil koy dişinin dibine

Karbonat li su da yapabilirsin

Tuzlu su veya gargara

Karanfili denedim teşekkür ederim uyusturdu :pray::pray::pray::heart_hands::heart_hands::heart_hands::heart_hands:

1 Beğeni

Teşekkür ederim evimde suan yok ama hangisi daha etkili ise onu yarın alabilirim

1 Beğeni

Çok sevindim canım inşallah Birdaha ağrımaz çok geçmiş olsun

Uyuşukluğu geçince insallah devam etmez cok teşekkür ederim

Eşimde diş problemi yaşıyor her şeyi denedik

Kayınvalidem de karabiber koyoyur dişinin dibine bu sabah yaptı hatta onlarin genetik diş ağrıları var karabiber de çok iyi geliyor diyor sen hamilesin yutma konuşma biraz kalsın dişinin dibinde sonra yikarsin ara ara onuda dene bence

1 Beğeni

Fakr etmez onu eczanede sora bilirsiniz veya dontorunuza danışın önersin.

Karabibere alarjim vaaarr :face_holding_back_tears::broken_heart::broken_heart:

Parol’dan başka çare yok :pleading_face: