Merhaba anneler, hamileliğin hangi döneminde dişçiye gidebilirim.
Merhaba gebeliginiz boyunca diş Dr genelde hiçbir işlem yapmaz muayene etseler bile sadece tavsiyede bulunur gerek görülürse ve son çareyse ilaç yazar.Gebelik döneminde diş etlerinde şislik ağri olabiliyor dış etleri daha hassastır ve çabuk kanar inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz sağlıkla kalın
Kızlar benim hamile.kaldikdan sonra yemek yemeye ysrdımcı olan dişlerimin ikisi çürüdü ve yemek yiyemiyordum çok zorlaniyordum.hamileyken diş çekmek yasak biliyorsunuz.ve bugun yine yemek yemeye yardımcı olan dişimin biridə ağrıyor.gercekten yemek yiyemiyorum.dişim şuan okadar kötü ki burnuma vuruyor ağrısı. Ve dişlerim aynaya baktıgımda on dislerimde kendiliginden diş eti kanaması goruyorum ön dişlerimde ,dişimi fircaladigim zamanda kanıyor dişim yıkıyorum sonra. Sizdede boyle oluyormu?hamilelikde normalmis ama çok zor ya bukadarda olmaz .
Benim de diş etimde kanama oluyor. Ağrı yok. Daha hassas dişler için olan diş fırçası alıcam
Kalsiumu cocuk cektigiycin normal bu durum uff yoruldm az get duzeltdirde blom eletdir turkce yaza bilmremm sebrim catmir get duzeltdir hecne olmaz agriyan diwine gore paracetamol ata bilersen eger atmasan aptekden navakayn al keyidici vur diwine
Dişlere papatya çayı iyi gelir qarqara eləsən gündə 3 4 defa qarqara ne türkçe bilmiyorum
Biz de gargara veya ağız içinde çalkalama diyoruz
Bebege zararlı ama ilaç lar
gargara qaliba onlardada
Hepsi zararlı değil. Diş doktorunun verdiği ilacı kadın doğum doktoruna söyle o iç ya da içme der
Vallah doktorum oyle sert bişey ki hər soyledigime acı cevap veriyor .para almak için yanıma gel yanıma gel diyor her seferinde bişey soyledigimde.bende diyorum ki uzakdayım nasıl geleyim her küçük şey için zaten gelsem bile ilaç yazacaksın .soru soracaksın soruyu telefonda sorsan ne olur.bilemiyorum ya kafası gidikler hepsi para için derde derman soylemiyorlar.bende sinirleniyorum bişey sormuyorum ona .ikinci bebegimde inşallah Allah kısmet etsin.doktorumu degişeceyim
Blom elətdirə bilmerem blom.eletdirende yemek yemek olmaz axı .uşaq ac qalar ona görə eletdirmirem
1 2 saat yemek yemek olmaz blomp etdirsən iyi olardı diş ağrısı kötü birşey dayanılmaz acı veriiyor ama hamile olduğnu söyle doktora ona göre sana ilaç yazsın
Arkadaşlar aranızda diş yıkarken ,diş macunu kokusu miydenizi bulandirdimi hic ?benim 5 ayın ama hala onun kokusu miydemi bulandiriyor diye dişlerimi her gün yikayamiyorum ,bunun için oneriniz varmı?
Hamileligin 3 cü ayından beri disimin ikisi çürüdü ve yemek yemekden zorlandım.5 çi aydayım və dişim biri yine çürüdü yemek yiyemiyorum .başım tutuyor agrisindan.szde diş curumesi oldumu?ve ne yaptiniz ?domtordan ilave kendi fikriniz varmı bu durum için ?
Bizde gelinimizin doktoru doğru ilaclari yazdigi icin hicbir disi cürumedi.Saclari fazla dökulmedi.
Saçım dokulmuyor ama diş.curuyor
@Cesurumm doktora senin durumunu anlattım. Kac aylık dedi Sen beş aylıksın diye biliyorum. Dişçiye gidebilir dedi. Her ihtimale karşı kadın doğum doktorundan gebelik durumunu anlatan kağıt alsın dişçiye versin dedi 4. 5. 6. Ayda hamileler dişçiye gidebilirmiş
Teşekkür ederim evet 5ayıma 3 gündür basdım
Dun geceden dinmeyen diş ağrim var,her gargarayi denedim.Ağri kesici ilaçlar icdim hic biri fayda etmiyor.Varmi tavsiye edeceğiniz bir yöntem.Çektirmek istemiyorum iğnenin bebeğe zararindan korkuyorum.Hiç boyle inatçı diş ağrisi gormedim,gece uyuyamadim bile,ne yapacağimi bilmiyorum,gece yaklaşdikca dun geceyi hatirliyorum.Bu gece yine ayni seyler yaşanacak.Dayanamiyorum