Röntgene kesinlikle onay vermiyor. Parol veya minoset kullanabilirsin dedi sadece. Tedavi doğum sonrasina kaldı
Hamilelikte dişim çürümeye başladı dolgu kanal tedavisi gerekiyormus.simdi de ağrıyor bir haftadır diş ağrısı cekiyorum moralim çok bozuk bir buçuk ay kalmış doğuma nasıl dayanacam bilmiyorum
Hamilelikte diş çekimi, dolgusu veya kanal tedavisi 2. trimesterden sonra yapılabiliyor.
Son 3ay kala bişey yapmıyorlar kaç doktora gittim
Doktordan doktora değişiyor. Yapan var ama. Ne kadar riskli veya değil onu bence doktorlarda bilmiyor
Yanasmiyorlar bende doğumdan sonraya biraktim ama işte ağrı oluyor hep. Sadece dolguydu doktor erteleye erteleye kanal tedavi ve dolgu oldu şimdi de ağrı var ama bebek icin dayanmaya çalışıyorum ama nereye kadar gider onu da bilmiyorum
Geçmiş olsun gebe okuluna diş doktoru gelmişti 5. Aydan sonra olması önemli demişti
Kızlar durmak sızın diş ağrım var niye böyle napmam lazım yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum
Kızlar durmak sızın diş ağrım var niye böyle napmam lazım yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum
Gebeliğinizde kaçıncı haftadasınız ?
İkinci trimesterda diş tedavisi yapılabilir
19+2 haftalık
Doktorunuza danışarak bir diş hekimine görünün isterseniz
Diş ağrısı dayanılmaz bir ağrı, bilirim
5 aylıkken kanal tedavisi olmuştum ben
Hem de nasıl ben böyle bir şey görmedim
Çok geçmiş olsun
Bence hemen bir doktora görünün
Bende oldu hamileliğin ortasında , ve oyuldu kendi kendine çürüdü ,gece ağrıdan sabaha kadar ağlamıştım ağrıyan dişime macun koydum 20 dakika bekledim dayandı ağrısı sonra yıkadım ağzımı.
Gün içinde dişimi tuzlu suyla gargara yapıyordum birde sodayla gargara yaptım geçti,ama ne zaman o dişime kaçırsam istemeden, ağrıyor fena.
Diş çektirmekten korktuğum için dişçiye gidemiyorum
Bende korkuyorum o yüzden dişçiye gidemiyorum
Gerçektenmiben çocukken 2 kez gitdim ikinci kez gitdiğimde dişimi öyle sert çekmişti ki o acıyı bir daha yaşamayayım diye dişimi 7yaşımdan beri kendim çekiyorum
Geçmiş olsun arkadaşım
Hahaha iyimis
Teşekkürler canım