O 20lik dişin Allah belasını versin 4gündür ne çekiyorum bi Allah bide ben bilirim sol tarafım tamamen şişti bogazıma kadar ağzımı açamıyorum pipetle çorba içiyorum tuzlu su iyi gelir diyolar bende işe yaramadı ama sen faydasını görürsün belki Allah yardımcın olsun
Hiçbirşey iyi gelmiyor öyle kötü bir ağrı ki
İnsanın kulağı,boğazı,beyni,yüzü heryeri ağrıyor.Çok geçmiş olsun,doktora git bence 1 günlükte mama verirsin olmazmı?
Benim çürük degil de yarısı cikti yarısı daha cikmaya çalışıyor bebekler gibi oldum ya ayva cigneyince biraz o an için hafifletiyor ama boğazıma beynime çene her yerime vuruyor uyutmuyor da nefes aldırmıyor sıcak bişeyler yemek biraz iyi geldi azıcık da ılık suya sirke koydum bogaz enfeksiyonu olmamak için olursam beni penisilinden başka bişey iyileştirmez dogum da her an olabilir
Tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz
Geçmiş olsun arkadaşım
Valla benim disimde başladı gebeliğin ilk başında oyulmuş ve parçalanmışti birşey yapamadılar sadece dilimi kesen yeri törpüleme yaptilardi kanal tedavisi ve dolgu dediler ağrı yoktu idareettim ama iki gündür gene başladı ne yapicam bilmiyorum
Karanfil iyi geliyordu galiba kaç haftalık sizinki belki dr danisirsaniz size bir yol gösterir geçmiş olsun canım diş çok zor
Geçmiş olsun arkadaşım, diş ağrısı zor bilirim @Fatma26
37 +2 deyiz çürük degil ama boğazıma kadar etkiliyor yarısı çıktı diger yarısı da çıksaydı dogum yaklaşmadan iyi olcakti geçmiş olsun sizede sizinki daha zor olmuştur
Aynı durum benimki de yarısı cıktı kalanı çıkmaya çalışıyor yüzüm dilim hep apseli kocaman oldu suratımda bi surat daha var sanki ilac da icemiyorum ben penisilin ve antibiyotik alerjim var seni cok iyi anlıyorum ne acı çektigini Allah yardımcımız olsun gercekten umarım geçer tez zamanda
Hamilelikte hormonlar da etkiliyor dişleri çıksa kurtulsaydim başindan beri gebeligin uğraştım şimdide dogum arası ikisinin agrisi olsun istemiyorum gitmedim doktora gecer diye düşünüyorum arada hep yokluyor böyle inşallah senin de hemen cikar kurtulursun çok zor ya
Teşekkür ederim canım Doğum sonrası halledeceğim artık ama çektirme imkanın varsa çektir o çok zor benim çekilip dikiş atılmıştı o yüzden Dr danış demiştim çok zor çıkıyor o diş
Simdilik ağrısı gecti ama boğazlarımı kötü yapti tikanmaya başladım bir diş herşeyi etkiledi walla agririsa giderim artık
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun
Amin amin Allah sağlık versin hep
Saka gibi bu ne kiz bu dis arisi hepimizi birdenmi Vurdu yarin kesin gitmem lazim disciye ilacla geceyi gecirecez bakalim rabbim hepinize yardim etsin Cok modu dusuyo insanin
Amin inşallah aynen bitiriyor insani
Tavsiyeniz var mı arkadaşlar
Aynı durumdayım kranfil suyu ile gargara yapıyorum o bı nebze kesiyor ama bı dene istersen