Parol kullan canim yinede sor doktoruna ulasma sansin varsa
Parol ya da Minoset kullanılabilir
Canim ust disimde curuk vardi hamile kalmisim simdi cok agdiyor disim degilde dis etim damaklarim alt ustu bu normal bir durum mu
Suan bende ayniyim ust dis curudu hamile kalmisim suandada alt ust disim eti mi damakmi cok agriyor normal dis agrisi degil etleri agriyor normal bir durum mu bu hamilelikt ilk cocugumda yasamadim hic
11hafta 5 gunlugum disimde curuk vardi hamile kalmisim son bir aydir cok agriyor disim degilde dis etlerim alt ust olarak sag tarafimda curuk agirmiyor sanki dis etlerim sismis bunun gibi durumu yasayan varmi normal bir durummu benim ikinci gebegim ilkte hic olmadi bu tars agrim yardim istiyorum ustte dis curuk anladim agriyi alt disim neden oyle
Benimde dis teli tedavim var çıkmasına daha 1 yıl var
Dokotrum Hamilelikte vitamin bebeğe gitdiği için diş çürümesi yaşıyorsun dedi bana .
Ben doğum yapalı 5 ay oldu ama dişime bişey kaçınca ağrıyor yine,diş doktoruna gitmekten de korkan biriyim diye daha gidemiyorum.
Ama doğdan sonra gidip yaptıra bilirsin sen
Bende diş etimde ağrıyordu diş çürüyüp yarısı gitmişti diye
Benimde ayni suanda agriyor etleride agriyor
İlk cocukta hic yasamadim boyle agri hamilelikte
Normalde tüketdiğin vitaminli besinleri şimdi iki kat tüketmelisin ki vitamin bebeğe gitdiğinde sanada kalsın canım.
Belkide ilk hamileliğinde bu şekilde yapmışsım diye yaşamamışsındır
Valla foolik asitte bilanti yapiyor oluyorum valla ya perisanim 11+5 haftalik
Arkadaşlar iyi akşamlar 13 haftalık gebeyim ve 20lik dişim apse yaptı ağrıyor ve şiş ne yapabilirim ?
Papatyayla gargara yapmak iyi gelir geçmiş olsun.Doktorunuza da söyleyin belki izin verir diş doktpruna gitmeye
Diş doktoru cihazlara sokmuyor ama apse için belki uygun bir antibiyotik yazabilir canim
merhaba arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var dişim abse yaptı aşırı agrı ve acı var 22 haftalik hamileyip ilac hicbirsey icemiyorum dr uma yazdim ne yapabilirim diye disciye gitmemiz lazim abse varsa antibiyotik tedavisine baslar dedi bende hamileyken antibiyotik bebege zarari olur diye kullanmak istemiyorum eger abse yayilirsa cocuga zarari olur dedi dr ne yapacagimi bilemiyorum basina gelen varmi yardimci olursaniz cok sevinirim1
Ama uzmanlar bebeğe göre düşük mg veriyor canım bı git görün geçmiş olsun
tmm canim cok tsk ederim
Rica ederim canım
5 aylıkken diş problemi yaşamıştım ben de. Diş doktoruna gittim ve düşük mg’lı antibiyotik yazdı. Dişime kanal tedavisi yapıldı. Gebeliğe uygun düşük mg’lı antibiyotik veriyorlar canım, geciktirmeden git bence. Şimdi nasıl oldun ?