Merhaba, hoş geldin canım. Malesef diş ağrısı hele diş iltihabı için bir diş doktoruna gitmenden başka çaren yok. Diş tedavisi ile ilgili daha fazla bilgi almak için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.
Gittim hamile olduğum için doktorun bana herhangi yapabileceği bir işlemin olmadığını söyledi doğal yöntemlerle de acaba geçmez mi?
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun @Asdgjmbv
Öncelikle geçmiş olsun karanfil kaynat suyu ile ağrıyan dişin üstünde beklet gargara gibi iyi gelecektir yada bı aktardan karanfil yağı alıp ağrıyan dişe damalat canim
Merhaba @Asdgjmbv hoşgeldiniz geçmiş olsun. Ağız bakım suyu ile gargara yapsanız faydası olur mu ki
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Diş ağrısı zor, bilirim. Şimdi nasılsınız ?
Bende 20 lik diş agrisi çekiyorum 3 gündür tuz sirke bir tanede sarimsak rendeledim icine bir kac damla limon ekledim birazda su bununla gunde 2 3 kere dislerimi ovalayip fircaliyorum faydasini gördüm sende dene bi istersen
Hoşbuldum şimdi diş ağrım kesildi bu sefer ise dişim etini yırtmış onun ağrısı var
Denerim bi teşekkür ederim
Mutlaka deneyeceğim
Kizlar 11 haftalik hamileyim diş agrisi xekiyorum yemek yedirmiyor durunca bile ara ara agri giriyor duzenimi bozdu diş tedavisi zarar verir mi bu hafta bebege yaptiran varmı
Doktorunuza danışın bakalım, ne diyecek
Ypapmiyorlar canım ben neler çektim çekiyorum resmen karanfil ile akraba oldum karanfilli kaynat suyu ile ağrıyan dişin üstünde beklet gargara yap yada aktardan karanfil yağı alıp ağrıyan dişe damalat o da iyi geliyor şahsen yapıyorum amal sen Dr danış
Yemek yemeden duramiyorum çok açim yesem de yiyemiyorum
Diş ağrısı için augmentin kullanan oldu mu yan etkisi var mi
Ben kullandım, bir yan etkisi olmadı
Bana doktor vermedi evde varda acaba yan etkisi varmı korktum biraz
Doktordan izinsiz kullanmayın. Doktor teşhisi önemli
Kızlar gece olunca dıiş ağrım var ve kulağıma vuruyor bunun için ne yapmam gerek 6+4 haftalık gebeyim
Hamilelere prol agrı kesici veriliyor genelde istersen bir iç belki iyi gelebilir veya doktoruna danışarak bir hareket edebilirsin
Canim yarisini kir ic ayni durum oldu doktora sordum bir tane ic dedi dort saat arayla bende ictim sukur hafifledi iyim 10 haftalik suanda parol ictum tuzla gargara yaptim disime hatta tuz surup yikadim o derece agriyordu ama gecti