Hamilelikte Burun Kanaması

Bende aynı dertten müzdaribim. Her kontrolümde bu sefer sorcam diyip unutuyorum​:smile: gebeliğimin başında hafif haffiti şimdi peçeteye silince kan geliyor hergün. Durduğu yerden burun akıntısı gibi akmıyor ama içerde kabuk bağlıyor kanlı peçeteye silincefe sürekli kan geliyor . Sebebinin kuruluktann olduğunu düşünğyorum. Ya da hamilelikte burun damarları ve diş etlerinin hassaslaşmasına bağlıyorum. Tansiyonum normalden de düşük çünkü. Büyük ihtmal dediğim iki sebepten biridir.

1 Beğeni

Bende sormayı unutuyorum sırf bunun içinde doktora mesaj atıp gereksiz muayene oluşturmakta istemedim internette sizin dediğiniz gibi açıklamış eski tansiyon hastasıyım ama takip ediliyor hamilelikte sürekli düşük yada normal

1 Beğeni

Öyledir başka sebep yoktur bence çok sıkıntı etmedim o yüzden. Tansiyon normalse baş ağrıdıkça burnun kanamıyosa önemsemeye gerek yok . Ama bidahaki kontrolüne alarm kur burun yaz alarma sorarsın doktoruna için rahhat eder

1 Beğeni

18+2 haftalık hamileyim 2 gündür burun kanaması var

Yoğun bir kanama mı oluyor ? Tansiyon probleminiz var mı ?

eger cok az bir miktardaysa benim hamileligimin basindan beri her gun var o sekilde yani 20 haftadir. doktorum kan uretimim arttigi icin normal oldugunu soyledi.

Yoğun değil iki gün önce biraz fazlaydı bugün hafif hafif araştırdım normal deniliyor

Evet yoğun bir kanama değilse ve tansiyon probleminiz yoksa gayet normal benim de her sabah bir kanama oluyor

1 Beğeni

Ağustos annesi misiniz :face_with_hand_over_mouth:

Evet inşallah hayırlısıyla :blush:

İyi akşamlar Ağustos’un kaçı gözüküyor?

Uygulamaya göre 24 Ağustos ultrason hesaplamasına göre 19 şuanlık :blush: sizin ne zaman?

Bu uygulamada 13 Ağustos diyor ama bakalım sezeryan olcam ben erken doğuma alınıyor fln diyorlar şuan 18+3 üm

Benimde bu gün 19 haftalık oldu tam 9 agustos diyor benm sezeryan normalde. Sizin kaç haftalık

Sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse gelsinler bebişlerimiz :blush: hangi şehirdesiniz ?

16+6 olduk çok şükür :smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz, siz hangi şehirdesiniz ?

İstanbul bahçelievler’deyim siz​:blossom:

Ben Muğla-Marmaristeyim :blush:

Ben de 17.4 var. Normal. Burnumun içindeki bademcikler kıpkırmızı yetişmiş vişne gibi gözüküyo. Kan üretimi arttı diye böyle .

2 Beğeni

Şanlıurfa Suruç

1 Beğeni