Hamilelikte Burun Kanaması

Sizlerde de oluyor mu ? Hic is tutmadim sadece biraz 15 dk bir yol yurudum yaptigin tek sey bu eve gelince burnum kanadi . Amniyosentez de oldugum icin de korkuyorum da . Ama hafif yorulunca yada cok yuruyunce oluyor galiba bende anlamiyrum neden oldugunu gunesten de kaynakli olabilir mi ? Sizin basiniza geldi mi , karindan sivi alirdigim icin bebegimi dusurum diye korkuyom is bile tutmuyorum korkudan . Amniyosentez olmadan once daha haraketliydim . Perşembe gunu oldum ama hala ayakda duramiyom kasiklarim aciyor yatinca sorun yok ama ayaga kalkinca karnim aciyor o yuzden korkum daha fazla oluyor . Sizlere danismak istedim. .

Burun kanamasi genelde tansiyon dusuklugunde olur. Veya hava sicakligindan da. Amniyosentez durumunu bilemiyorum fikrim yok

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-burun-kanamasi/6733/

Merhaba hanımlar, 2 gündür üst üste sabahları burnum kanadı. Normalde hiç burun kanaması yaşamam, en son burnum ne zaman kanadı hiç hatırlamıyorum. Araştırdığımda hamilelikte artan kan basıncı ile burun kanamasının normal olduğunu okudum. Daha önce yaşayan oldu mu ve yapılması aksatılmaması gereken bir durum var mı?

Bu bir gebelik belirtisidir. detaylı bilgi aşağıdaki linkte :slight_smile:

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-burun-kanamasi/6733/

1 Beğeni

Teşekkür ederim adminciğim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bir süre yasadım asırı bi kanama degildi bir tek esimle birlikteyken cok fazla oluyodu artik kanamiyor

1 Beğeni

Normal 24 haftayim haaala kaniyo Dr normal dedi

1 Beğeni

Bende de ara ara oluyor hormonlardan dolayı normal dedi doktorum da . Soğuk su ile yıkıyorum kanama olduğunda baş eğik vaziyette kesilene kadar deneye bilirsiniz. Genelde ara ara baş ağrısı ile oluyor bende

1 Beğeni

Kızlar selam şuan 15+1 deyim 3 gündür her gün burnum kanıyo normal mi sizce

Normal bende de oluyor ara ara burun ve diş eti kanaması burun için okyanus suyu diş eti için tuzlu gargara tavsiye etti doktorum ama yine de danışın derim doktorunuza

1 Beğeni

Doktorunuza danışın derim hamilelikte ara ara normal deniyor ama tansiyon falan olmasın Allah korusun :palms_up_together:

1 Beğeni

Benim hamileligimden beridir burnum kanıyor Kılcal damarlar inceliyor diye önemli bişey yok dedi doktor çok kanama degil böyle hafif ama yinede doktorunuza danışın

1 Beğeni

Merhaba, bu yaşıma kadar burun kanaması hiç yaşamamıştım taaaaakiii hamile kalana kadar :blush: burun kanamaları biraz normal karşılanıyor ama pıhtı şeklinde ya da durmayan sürekli tekrarlayan bir burun kanaması varsa eğer mutlaka doktora gözükün. Tansiyondan kaynaklıda tetikleyebilir.

1 Beğeni

Şiddetli baş dönmesi ve kulak uğuldaması yaşıyodum bunun üzerine burnum kanadı telaşlandım açıkçası

Bi kan verin tansiyon ölçtürün mutlaka. Hastaneye gidemezseniz sağlık ocağı yakınsa onlarda aynı işlemi yapıyor

Galiba artık gitmem lazım burnumdan pıhtı şeklinde kan gelmeye başladı

Merhaba hamiş arkadaşlar burun kanamasından muzdaripim 11.haftadan beri kanıyor başlarda çok hafifti peçeteye belli belirsiz geliyordu şuan 16 ya giriyorum 2 gündür ciddi kanıyor. Sabahları uyanınca oluyor. Başına gelen var mı? Çözüm buldunuz mu?

Canım tansiyon vb sorunun yoksa eğer burun kuruluğuna bağlı olarak benim de hafif hafif oluyordu. Odanı nemlendirmeye çalış. Ancak baş ağrısı baş dönmesi gibi problemler tansiyon yüksekliğine işaret edebilir günlük olarak çok fazla kanıyorsa bir doktoruna danışman daha sağlıklı olur

Bence doktoruna danıssan ıyı olur…