Hamilelikte Burun Kanaması

Bendrde oldu simdi gecti 21 haftadayim ama yine doktoruna bi sor tansiyonunu olc

Üç kez yaşadım bahsettiğiniz haftalarda daha öncesinde ve sonrasında ikisi uyanıkken oldu birisi de gece uykumdan uyandım epey kanadı ama dediğiniz gibi damarlar inceldiğinden diye okudum doktora sordum devam ederse KBB ye muayene olabilirsin dedi olmadım bı daha da olmadı

Kızlar merhaba. 20. Haftadayım bazen günde 2 kere bazen 2 3 günde safra kusmaya başladım 2 haftadır böyle . Doktor prillam verdi ve beslenme düzenimi güncelledi bir kac gün rahat etmistim ama dün gece ve bugun kusmalarım siddetli oldugu icin mi bilmiyorum burnum kanıyor . Çoğu sikayete normal dendigi için endiselenmeli miyim doktora danışmanlı mıyım bilemedim. Böyle sorun yasayan var mı yardımcı olabilir misiniz

Yoğun bir şekilde kanıyorsa ve baş dönmesi falan yapıyorsa doktora görünmelisin ama bunlar yoksa burun kanaması normal

Kızlar 24+5 gebeyim aktif olacak şekilde değilde burnumu sildigim zaman kanamalı olarak denk geliyorum bı kaç defadır bende hiç burun kanaması olmamış gebelikle alakalı bı durum olabilir mi yaşayan varmı aranızda kızlar

Ben kizim da da bu hamileligimde de yasiyorum icinden kaniyor pihtilasiyor sicaktan yorgunluktan vs olabilir ben doktora sordugumda bu suya atilan c vitamini vermisti gecmisti

Benimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kanıyor hem burnum hem diş etlerim doktor burnum için krem verdi içine sürülen geçti

Neden kanıyor acaba bende bu kontrole gidince doktoruma söyleyecem belki krem falan bişey verir teşekür ederim

Tansiyon dusmesinden oluyor genelde . Asiri sicaklarda falan. Gecen carsiya gittim bende sildigimde geliyordu kan.

Tansiyonum hep düşüyor zaten başım dönüyor ama burasıda çok fazla sıcak bazen bayılacak gibi hissediyorum ayaklarımın altına buz koyuyorum resmen yemek yapmak ayrı bir eziyet ama yinede bebeğimin her hareketini hissedince kendime geliyorum bı an önce sağlıkla gelsin diyorum 2 kaybım oldu bu 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak çok korkuyorum

1 Beğeni

Korma canim saglikla gelsin. Tansiyonun dusuyorsa kendjj kotu hissedince tuzlu bir tane kraker yer en azindan normal seviyede tutar. Evet havalar asiri sicak insan evde bile bunaliyor gebeler extra daha fazla bunaliyor normal olarak. Burun kilcal damarlarinda catlama olunca da kanama olur ama gebelikte normal karsilaniyor zaten.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladı en azından

1 Beğeni

Kızlar 6 aylık hamileyim hamile kalmadan önce burnumdan kan geliyodu ama hamile kaldığımdan beri burnumdan cok fazla kan geliyo

Hamile olduğumda bende de burnumdan kan gelirdi kılçal damarlar patlıyor o yqzden.Belkide sizde sıcaktanda ola bilir güneşe fln çıkmayın

1 Beğeni

Bendede oluyordu kılcal damarlar patlıyordu onun dışında tansiyonunu takip et

Hamilelikte burunda kanama yani kan parçası gelen varmı ben ilk haftadan beri yasiyorum 12+2 günlük gebeyim kulak burun boğaza gittim bişey demedi normalmi bu durum

Evet benimde öyle en başından beri hemde hem diş etlerim hem burnum kanıyor kadın doğum dr krem verdi onu kullanıyorum burnumun içine

Evet bende özelikle sabahları burnum kanıyor 34+5 azalma başladı az az geliyor acaba niye bilmiyorum :woman_shrugging:t2:

Bende de oluyor artan kan hacmi genişleyen damarlar vs böyle burun temizleme durumunda kılcal damarlarda kanama gözükmesine sebep olabiliyormuş riskli bir durum değil ama bu tarz ufak kan gelmesi falan bende 32. Haftadayım yaklaşık 5. Ayımdan beri her gün yaşıyorum bunu

Hamilelik çok zormuş anneliği düşünemiyorum özellikle son haftalar benim ağır geçiyor sıcaklara denk geldi :pleading_face: