Hamilelikte Burun Kanaması

Olsun gönüller bir. Birbirimizi tanımıyoruz ama burda biriz kaç yaşındasın ve ilk çocugun mu birde ilk tekmeyi hissettnmi

Ya bende 18+3 üm haraketlenme hissetmiyorum bile doktorum bile şaşırdı çok hareketli bebek diyor nasıl hissetmiyorsun diyor​:grinning::grinning::grinning:

Valla canm ben 19 haftalık oldum bende kıpırtılarını hssediyorum ama daha tekmeyi yyemedim erkek çocuğu erken kıpraşır derler helede 2ciyse ama yok daha bişey kızm tam 18de tekmeyi atmıştı

Aynen öyle tabi canım ben de İstanbul Beylikdüzü’nden geldim zaten buralara :slight_smile: 29 yaşındayım ilk bebeğim tekmelerini değil ama karnımda sağa sola kaydığını döndüğünü hissediyorum oğluşumun :blush: sen ne durumdasın hareketli mi bebeğin​:smiling_face_with_three_hearts:

Bana da hissetmeyebilirsin demişti plesenta üst yüzeydeydi sanırım ondan biraz daha hissedilmesi geç olabiliyormuş :blush:

Bide ben 47 kilonun üzerini hiç görememiş birisiydim şuan bile gören göbüşümü 5-6 aylık sanıyor doktor zayıf insanlar daha erken hisseder demişti bilmiyorum be kadar doğru

1 Beğeni

Erkek bebeğe hamileyim istiyorum bi kere harakatini hissedim hissetmiyorum ama morelim bozuluyor o yüzdende bide ilk çocuğum daha çok merak ediyorum

Kilo veriyorum git gide hamilelikte 5 kilo vermişim kilolu değilim aslında basenlerim fln var kemiklerim ağır

İlk bebekte 22. Haftaya kadar zaman tanıyor doktorlar siz de bebeğinize zaman tanıyın annesi sonrasında zaten uyutmayacak herkes öyle söylüyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Ay ben onun hareketini hissedimde sabaha kadar ayakta bile dururum yaa

Bebeğimde ne kdr şakacı biri yaa ultrasonda şınav çekiyor sanki karniyla fln niye annesine hissetirmiyor

2 gündür özellikle sabahları aktif kanama yok ama her burnumu sildigimde kan geliyor. Kan verdim aptt normalden biraz yuksek çıktı. Hamilelikte bir zarari olurmu bilginiz varmı?

İlk çocuklar geç tekme atar derler ama benm kız 18 de attı oglanda bugun hafiften vurdu ama daha sert tekmeyi yemedim

1 Beğeni