Kokusuz ise normal
Hanımlar vajinal akıntı normal mi beyaz renkte 7 haftalık hamileyim
3 aylığım bende hala sürekli oluyor beyaz akıntı çok normal
Vajina akıntısı renksiz ve beyaz olması korkutmsın vajina kendi kendini temizleyebilen bir organdır ancak kokulu ve renkli bir akıntı fark ederseniz hastaneye görünmelisiniz
Evet normal her gebelikte oluyormuş
Gebeliğimin ilk haftalarında bende de oluyordu. Hatta son aylarda daha da yoğunlaşıyor
Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim özür dileyerek soruyorum ve bugün tuvalette gittim pecetede sarı akıntı vardı az ama yannma falan yok ama kötü mu bebeğime zarar gelir mi
Canım benimde 9 ayboyunca sürekli akıntım oluyordu bikaç kere fitil kullandım. Bebeğim doğduğunda ciğeriyle ilgili sıkıntısı vardı bi süre yenidoğanda yattı ve tüm dr lar bana gebelik şekeri var mıydı idrar yolu enfeksiyonu oldun mu hiç antibiyotik vs kullandın mı diye defalarca sordular sende istersen doktoruna akıntın olduğunu söyle.
Akintiyla beraber kötü kokuda varmi ?
Daha çok korktum bunları okurken
Hayır yok koku sadece pecetede iki üç damla
Benimde akıntım var sarı jölemsi.Ama kokusuz.Normalmi gebelik döneminde yoksa bu bir enfeksiyon varmı demek.Ve ya bebegimde bir problemmi yaratacak mutlaka?
Benimde sarı akıntım oluyo idrar yolu enfeksiyonundan dolayı normalde beyaz olması gerekiyo doktorunuza söyleyin size uygun fitil veya antibiyotik yazacaktır
Gebelikte sarı renkte akıntı, enfeksiyon veya diğer sağlık sorunlarına işaret edebilir. Bu durumu bir sağlık profesyoneliyle paylaşmanız önemlidir, çünkü doğru teşhis ve tedavi için uzman görüşüne ihtiyaç vardır.
Doktorunuza bilgi verdiğinizde size en uygun yolu gösterecektir. @Sura
Korkmayın, her gebelik birbirinden farklıdır ve herkesin yaşadığı sorunları birebir siz de yaşayacaksınız diye bir şey yok. Burda arkadaşlarımız olumlu ya da olumsuz başlarından geçeni söylüyorlar, sizde de böyle olacak diye bir şey yok. Sizi en iyi doktorunuz bilir. O yüzden burdaki yorumları okuyup da dert edinmeyin, olur mu ? Bizler sadece yorum yapıyoruz
arkadaşlar çoğu anne adayından duyuyorum akıntıları oluyor kahverengi pembe gibi renkler yerleşme kanaması fln bende hiç olmadı yerleşme akıntıları kan ve ya kahverengi herkesde oluyo galiba ? burda bende sadece renksiz kokusuz akıntı oluyor hamile olduğumdan beri ama yerleşme akıntım olmadı
Yerleşme kanaması herkeste olmuyor canım. Bende olmadı mesela. İlk gebeliğimde olmuştu pembemsi şekilde bir kez, o da belli belirsizdi. Bu gebeliğimde o da olmadı
Kırmızı,pembe, kahverengi gibi akıntılar düşük riski anlamına geldiği için her hamilede olmuyor. Renksiz kokusuz olması normal. Aslında bence şanslısınız Korkusuz rahat bir hamileliğiniz olmuş Maşallah nazar değmesin
teşekkür ederim
Kizlar merhaba benden hamile olmamştan once beyaz şeffaf akinti geliyordu bizde vaspilenya diyolar neyse daha evlenmemiştm yani nerdeyse 8,9 siniftan geliyorda ama hamileyik yine geliyor beyaz akinti. Yani nasil desem bazen şeffaf bazende beyaz koyu gelmiyor da yani lekelenme gibi koyu renk olmuyor bu ciddi sorun mu?
Valla soruyu anlayamadım canım