Hamilelikte akıntı normal, doğuma kadar giderek katılaşması da normal canım
Yani nasil desem akınti geliyor ya hamileyken bazilarinda koyu renk bazilarinda kanama oluyor bende beyaz akinti geliyor şeffaf gibi ama yillardir ayni yani yillardir geliyor
Bu bir sorun değil ki canım. Biz kadınlar ergenliğe girdiğimizden itibaren gelen akıntılar bunlar. Şeffaf olması korkulacak bir şey değil yani. Bende de şu an beyaz ve katı geliyor yani
Beyaz olmasida mi korkutucu değil.?
Hayır değil
Eğer kokusuz şeffafsa hamilelikte normal kokusu kötüyse dpktoruna söyle sana fitil yazsn yani şam
Soğuktan diyor yani evlenmeden önce akıntəları oluyormuş bu da soğuktan oluyor genellikle bunun için iğne yaptırmıştım ben de evlenmeden önce yumurtalklarımız soğuduğu için akntılar oluyordu
Tıp dilinde bir adı vardır da halk dilinde öyle geçiyordur. Burda hiç öyle duymadık
Bence mutlaka bir problem yaratır olarak değil bence benim çocuğumda sorun ondan değildi ama dr lar nedense sürekli sordular. Ama akıntınızı doktorunuza söyleyin mutlaka belki fitil verir.
Evlenmeden öncede vardi şimdide var .biktimmm artık
Normal zaten kadında günlük beyaz akıntı olması. Olmazsa daha kötü.
Arkadaşlar kasık ağrısı sonrası çok fazla beyaz sarımsı katı akıntı geliyor her peçeteye sildiğimde de geliyor yaşayan var mı aranızda enfeksiyondan mı kaynaklı
Ben yaşıyorum devam ediyor kokusuz olmasına dikkat edin ve doktorunuzla paylaşın akıntılarınızın artması gebeliğin ileri haftalarında daha da çoğalıyor kotkucak bi şey yok enfeksiyon dan da olabilir doktorunuza söylerseniz idrar tahlili yaptırıp bakar ona uygun antibiyotik fitil yazabilir
Akıntı kokusuz ise sorun değil ama koku var ise mantar enfeksiyonu olabilir canım ona dikkat et
Bende mantardan şüpheleniyorum. Bir de cinsel ilişki esnasında süt gibi akıntım geliyor
Kokusuz sarı akıntı neden olur gebe değilim kaşındı ağrı vs yok ama sürekli akıntım var
Sarı akıntı genelde enfeksiyon belirtisi olabiliyor, doktora gidip bir tahlil vermenizde fayda var
Normal arkadaşım