Kizlar selam bu gun ben uykuda kalkdim ayaga benden beyaz akinti geldi bem beyez kokus yok amma korkdum bebeyin suyu olurmu 25 hafdalik hamileyim
Beyaz akıntı normal arkadaşım korkma
Biraz cok geldi korkdum cox sagol arkadaşim
Bebeğin suyu renksiz gelir genelde ve öyle akıntı şeklinde gelmez arkadaşım korkma
Cok sagol arkadaşim
Başıma bela olan akıntı. Korka bebeğin suyu değilmiş o
Offf bikdim o akintidan bende her defesinde korkuram
Yeni doğan bebeklerin kusmuğu gibi beyazsa (şeffaf değil) bana dr mantar enfeksiyonu dedi inanılmaz derecede çok oluyor fitil versi dr 1 ini koydum o bile çok iyi geldi 3 gğn arayla filan koyuluyor pakette 2 tane var zaten ve ağrılarımda enfeksiyondanmış galiba fitilden sonra ağrılarım geçti
Beyaz akintidi evet amma kaşinti yok bisry yol sadece akinti var manat amma kaşinti olur
Bende genitalde kaşıntı yok ama mantardan tek tük bacaklarımda da çıkıyor onlar kaşınıyor mesela genitalde yyanma oluyordu ve fitil gerçekten işe yaradı
Evet canim ola biler
İyi akşamlar.
Hamilelikte beyaz akıntı normalmi?
beyaz kokusuzsa normal
@Nergiz13 Evet cnm kokusuz,beyaz bi akıntı
Beyaz kokusuz akıntı normal
Beyaz kokusuz akıntı normal benim 12 haftamda beyaz kokulu akinti gelmişti doktorum fitil yazdı iki gün kullandım şükür iyilestim.ama şimdi 30 +0 olduk9 gün falan oldu sarı leke degiyor. Neden bilemedim. Ama sen korkma normal bir şey kokusuz beyaz akıntı. @FidanUğur
Yok normal değilmiş bu gün doplerde oldum.Uşaqlıq boynu çox qısalıb daha ümid vermedi qalar deyə.Qalsa möcüzə olar.
Oyle soyleme,bende agriliyim korkularim var , Allah yardimci olsun ikimizede arkadaşım Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah amin.
Merhaba 21haftalık hamileyim beyaz renkli akıntım var normalmi bu arkadaşlar?
Test yapıldımı? Beyaz,kokusuz akıntı hamilelikte normal karşılanıyor.Ben haftalarca bu sorunu yaşadım malesef.3 defada test yapıldı.2 de mantar enfeksiyonu çıktı 1 de hiçbirşey çıkmadı.Doktorum fitil yazmasına rağmen fayda etmedi.Şimdi doğum yaptım hiç öyle bir akıntım olmadı.Siz doktorunuzla danışın o gereğeni yapacaktır