Hamilelikte beyaz ve sarı akıntı

Kizlar selam bu gun ben uykuda kalkdim ayaga benden beyaz akinti geldi bem beyez kokus yok amma korkdum bebeyin suyu olurmu 25 hafdalik hamileyim

2 Beğeni

Beyaz akıntı normal arkadaşım korkma

2 Beğeni

Biraz cok geldi korkdum cox sagol arkadaşim

2 Beğeni

Bebeğin suyu renksiz gelir genelde ve öyle akıntı şeklinde gelmez arkadaşım korkma

2 Beğeni

Cok sagol arkadaşim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Başıma bela olan akıntı. Korka bebeğin suyu değilmiş o

1 Beğeni

Offf bikdim o akintidan bende her defesinde korkuram :woman_facepalming:

1 Beğeni

Yeni doğan bebeklerin kusmuğu gibi beyazsa (şeffaf değil) bana dr mantar enfeksiyonu dedi inanılmaz derecede çok oluyor fitil versi dr 1 ini koydum o bile çok iyi geldi 3 gğn arayla filan koyuluyor pakette 2 tane var zaten ve ağrılarımda enfeksiyondanmış galiba fitilden sonra ağrılarım geçti

3 Beğeni

Beyaz akintidi evet amma kaşinti yok bisry yol sadece akinti var manat amma kaşinti olur

1 Beğeni

Bende genitalde kaşıntı yok ama mantardan tek tük bacaklarımda da çıkıyor onlar kaşınıyor mesela genitalde yyanma oluyordu ve fitil gerçekten işe yaradı

2 Beğeni

Evet canim ola biler

1 Beğeni

İyi akşamlar.

Hamilelikte beyaz akıntı normalmi?

1 Beğeni

beyaz kokusuzsa normal

1 Beğeni

@Nergiz13 Evet cnm kokusuz,beyaz bi akıntı

1 Beğeni

Beyaz kokusuz akıntı normal :smile:

1 Beğeni

Beyaz kokusuz akıntı normal benim 12 haftamda beyaz kokulu akinti gelmişti doktorum fitil yazdı iki gün kullandım şükür iyilestim.ama şimdi 30 +0 olduk​:pray:9 gün falan oldu sarı leke degiyor. Neden bilemedim. Ama sen korkma normal bir şey kokusuz beyaz akıntı. @FidanUğur

Yok normal değilmiş bu gün doplerde oldum.Uşaqlıq boynu çox qısalıb daha ümid vermedi qalar deyə.Qalsa möcüzə olar.:pensive:

Oyle soyleme,bende agriliyim korkularim var ,:pleading_face: Allah yardimci olsun ikimizede arkadaşım :pray: Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah amin.:pray::pleading_face:

Merhaba 21haftalık hamileyim beyaz renkli akıntım var normalmi bu arkadaşlar?

5 Beğeni

Test yapıldımı? Beyaz,kokusuz akıntı hamilelikte normal karşılanıyor.Ben haftalarca bu sorunu yaşadım malesef.3 defada test yapıldı.2 de mantar enfeksiyonu çıktı 1 de hiçbirşey çıkmadı.Doktorum fitil yazmasına rağmen fayda etmedi.Şimdi doğum yaptım hiç öyle bir akıntım olmadı.Siz doktorunuzla danışın o gereğeni yapacaktır :pray:t4:

1 Beğeni