Hamilelikte beyaz ve sarı akıntı

11 haftamda akıntım vardı,bende kokuluydu maalesef buda düşük riskiydi,fitil kullanmıştım.

21 haftalarda ise,bendede akıntı oluyordu doğumuma kadar olmuştu bu durum. Kokusuz akıntıydı. Eğer sizdede şeffaf kokusuz akıntıysa normaldir. Sadece akıntıyı takip edin. @Günel Akıntıda koyukuk gördüğunüzde doktorunuza bildiriniz.

1 Beğeni

Kaşıntı falan yoksa normal

1 Beğeni

25 haftalık gebeyim benim de akıntım var çamaşır yetmiyo artık dışarı çıkınca ped kullanıyorum. Geçen hafta kontrol e gittiğimde idrar testimde enfeksiyon çıktı. Fitil kullanıyorum bitmek üzere ama halen çok akıntım. Hafif sarımsı kokusuz krem gibi​:person_facepalming: yanma yok kaşın ti da pek yok

2 Beğeni

@Flz Malesef fitilde yardımcı olmuyor ya :woozy_face:

1 Beğeni

Olmuyor valla ne yapacağım Allahimmm​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::person_facepalming::smiling_face_with_tear:

İyi akşamlar arkadaşlar beyaz ve sarı renkte akıntım oluyor gebeliğimden beri bugünde akıntı ile birlikte çok az miktarda belli belirsiz kan geldi sizce endişelenmelimiyim ?

5 Beğeni

Canim akinti normal ama kokuluysa enfeksiyon olabilir aytica kanaman devam ederse buna eşlik eden agrilarin varsa en yakin acile git canim en yakin doktor kontrolün ne zaman o zaman dr bildir ve bilgi al ve bol bol dinlen ağır kaldirma

3 Beğeni

Kokulumu? Bende 12 haftamda akıntım vardı kokuluydu diye doktora danıştım düşük riskim varmış ,fitil kullandım iki güne kesildi kokulu akıntı

3 Beğeni

Akıntım kokulu değil bazen beyaz renk bazen sarı 2 gündür de biraz stresliyim acaba ondanmı oldu diye kendimi suçlu hissediyorum

2 Beğeni

Benim 5. Haftam doktorlar da doğru düzgün muane falan etmediler dış gebelik dediler bilmem ne dediler yarın sabah ilk işim özele gitmek olacak

1 Beğeni

Stres yapma canim benimde oluyor bazen sari bazen beyaz sıkıntı yok psikolojik olarakta etkilenirsin yapma büyük bir problem olmadığı sürece

2 Beğeni

Doğrudur ya birde ilk gebelik olunca insan ne yapacağını bilmiyor birşey olur diye çok korkuyorum @Leyla199182

1 Beğeni

Benimde var aslında bazen kokulu bazen kokusuz

1 Beğeni

Hic korkma camin ilk zamanlar dikkatli olacaksin agir kaldirma kendini fazla yorma yeterli canim

2 Beğeni

Tamamdır dikkat edeceğim inşallah teşekkür ediyorum sizede @Leyla199182

2 Beğeni

Doktorlar hemen neden dış gebelik diyor anlamıyorum yerleşme kanaması da olabilir kırmızı renge dönmediği sürece sorun yok bu haftalarda ama yine de farklı doktora gitmen iyi olur

1 Beğeni

İnsanları tedirgin etmekten başka bildiği şeyleri yok bazı doktorların zaten ordan oraya yönlendirmekten başka birşey bilmezler

1 Beğeni

Yarın mutlaka git doktora düşük riski vardır belki dış gebelik değildir o progestan verirse daha iyi olur

1 Beğeni

Akıntın normal arkadaşım. Belli belirsiz kan gelmesi arttı mı?

2 Beğeni

Yok sadece 1 kere geldi ondan sonra olmadı bir daha hiç @Cansu

1 Beğeni