1 hafta falan sonra gitmek istiyorum ya hiçbir şey demiyorlar ki doğru düzgün
Canım az da olsa kan geldi diyorsun bence ihmal etme imkanın varsa özele git
Henüz gitmedim doktora üzerinden 1 gün geçti o da belli belirsiz birşeydi öneme almadım ya
Yani sen bilirsin yine de sık boğaz etmek istemem ben daha önce kayıp yaşadım o yüzden sana önlem amaçlı gitmeni tavsiye ederim yine de sen bilirsin
Benim de 5+2 de aynı şekilde sadece bir buçuk saat sürecek şekilde kanımsı akinti oldu doktor yerleşme kanaması olabileceğini söyledi ( Endişe etme bişey olacak diye düşünme yerleşme kanamasıdır Allah’ın izniyle
Benim bir önceki çocuğum düşük olmuştu onda yerleşme kanaması felan da görmemiştim şimdi bu gebeliğimde bu kanımsı akıntıyı görünce takip ettim artıyor mu batisma şiddetli belirgin ağrı eşlik ediyor mu kontrol ettim baktım bir şey yok sadece bir defa geldi ve bende olumsuz bir değişiklik yok gitmedim bekledim sadece kese görünmüştü o zaman sonra 6+5 de gittim doktor yerleşme kanaması olabileceğini bir de kesenin yanında ufak miktar kanama olduğunu tespit etti Rabbime çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı şuan 10+3 haftalığım yani ben de senin gibi gitmeyip bebeği görmek istedim aksi takdirde yok dış gebelik yok boş gebelik yok bilmem ne insan çok kötü oluyor ama eğer sıkıntı daha da artıyorsa gitmende fayda var ki tedbir senden takdir Allah’tan olmadı bir görün en azından seni huzursuz eden bir husus kalmaz ama gitmezsen de aşırı panik olma normal tıpkı senin gibi ben de yaşadım …
Teşekkür ediyorum anlayışınız için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız… bende doktora gitmeyi 1 hafta falan erteledim 3 gün falan gittim yok dış gebelik yok kese falan çok moralimi bozdular o yüzden bir müddet gitmek istemiyorum bu süreçte daha stres yapıyorum kendimi en iyisimi gitmemek dedim kendi kendime ama içim içimide yiyor yine gittiğimde kese var bebek yok derse yine kese yok derse büyük hayal kırıklığına uğrarım galiba @AcizBirKul
Teşekkür ediyorum
Allah var gam yok kardeşim ben de öyle düşünüyordum bir süre sonra hala hamile değildim kendimi çok kötü hissediyordum diğer gebeliklerim de sıkıntılı olunca çok yıprandım ama Allah ya ol der olur sen yine iyi düşün ama varsayalım ki boş gebelik oldu ardına hamile kalan onca insan var yeter ki Allah olmasını istesin gönlünü ferah tut bence kalp atışını duyman için senin için hazırlanıyor annesi
İnşallah umarım öyledir ya @AcizBirKul
Kızlar merhaba 2 aylık hamileyim sarı renkte akıntım oluyor normal midir
Hamilelik süresince vücutta birçok değişiklik meydana gelir ve bu değişiklikler arasında vajinal akıntının rengi ve miktarında da farklılıklar olabilir. Sarı renkte akıntı, enfeksiyon gibi nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Ancak, bu durumun normal olup olmadığını belirlemek ve herhangi bir sağlık sorununun olup olmadığını anlamak için bir sağlık profesyoneline danışmak en doğrusudur.
Eğer sarı akıntı ile birlikte kaşıntı, kötü koku, rahatsızlık hissi veya ağrı gibi diğer belirtiler de varsa, bu durum bir enfeksiyonun işareti olabilir. Bu tür belirtiler söz konusu ise, bir doktora başvurmak önemlidir.
Hamilelik döneminde vücutta meydana gelen değişiklikler ve bu değişikliklerin ne anlama geldiği konusunda bilgi almak için düzenli olarak doktor kontrollerine gitmek ve herhangi bir endişe veya sorun olduğunda doktora danışmak önemlidir. Doktorunuz, sizin ve bebeğinizin sağlığı için en uygun önerilerde bulunacaktır.
Ben 8 aylık hamile yım benimde sarı renkli akıntım var enfeksiyon dedi doktor . Sizde doktorunuza danışın .
Hamilelik bitene kadar bende de oldu
Normal arkadaşım
Merhaba
Kokulu ve ağrılı değilse korkmayın
Koku ve kaşıntı yoksa korkma normal canım ama gene dr danış
- Haftadayim Her gün beyaz süt kesiği gibi akıntım oluyor ozellikle iş yerinde çok ayakta kaldığımda ve usuttugum zaman hergun akıntı olmadı normalmi
Tarif ettiğiniz mantara benziyor bir doktora görünün geçmiş olsun
Gebelikte vajinal akıntıda değişiklikler normal olabilir, ancak her durum farklıdır. Beyaz akıntı genellikle gebelikte artabilir, ancak eğer şüpheleriniz varsa veya başka belirtiler de varsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmeniz önemlidir
Koku ya da ağrı yoksa endişelenmeyin