Merhaba kızlar hergun çok şiddetli baş agrim var hic gecmiyor bir iki gun derken 10 günü buldu ama gecmior ilac ictim yinede gecmior kafam kalp gibi atıyor yardımcı olur musunuz
https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-bas-agrisi-neden-olur-nasil-gecer/978
Çok geçmiş olsun canım, çok zor baş ağrısı bilirim. Bu bloğu incele bir, işine yarayan bir şey olmazsa bence doktoruna bildir. Normal değildir her gün olması
Cok teşekkür ederim. Nurancım
Çok geçmiş olsun bende de bu ağrılar var doktor tansiyon ölçtür bugün ölçtüm tansiyonum 120/40 acaba tansiyondanmi
Benim de baş agrilari yeni başladı 13 haftalık da çok basım agriiyip üç gün sürdüğünü biliyorum migren var birde bende galiba sesizlik ve biraz şekerleme uykusu iyi geliyor parol içmekten bile korkuyorum açıkçası ilaç hiç içmedim ama gün içinde devamlı olduğu da oluyor iş yerinde bile bı kısa kesteyorum soğuk su kompleksi de iyi geliuor
Tansiyonum 10/6 11/6 kendim ölçüyorum
En zoruda is yeri zaten insan bitiyor orda
4+3 haftalık hamileyim basım şuan ağrıdan çatlıyor minoset içeceğim onun haricinde ne yapabilirim limonlu su icebilirmiyim tansiyonum yukseldiyse yardım ağrım çok
Canım günlük 5 tane fln çiğ badem ye çok iyi gelir magnezyum eksikliği yapıyor onu
Göz bandajı ile gözlerini kapatirsan sakinliyor baş agirisi parol agri kesicide iyi geliyor
Hiç bir şekilde geçmiyor mahvetti beni yatirmiyorda ayakta da tutmuyo ne yapcagimi sasirdim
Yakında acil varsa bir gorün istersen
Merhaba kızlar ben 3 aylık hamileyim yaklaşık 3 ayın 3’ünde de baş ağrısı sorunu yaşıyorum çok ilaç içmemeye çalışıyorum bol su içmeye çalışıyorum ama sürekli bir baş ağrım var hayat kalitem oldukça düştü benim gibi olan arkadaşlarım var mı merak ettim
Slm kizlar 10 uncu haftaya girdim bas agrisi cok oluyor siz gecmesi icin ne yapiyordun7z sizde de oldumu kizceler
Ben buz kompleksi yapıyorum ensemin tam ortasına buz koyuyorum bunu 3 dk ara ile yapıyorum yada sessiz ve karanlık bir odada uyumayı tercih et canım
Buzla deniyim bi cok teşekkür ederim canim normal mi peki bu agrilar
Bende küme tipi baş ağrısı var ve kesintisiz 5. Haftadan beri her gün baş ağrısı yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı. Şu an 10. Haftadayım yine bir çare bulamadım. MR çekildim, sinir blokajı uygulandı hamilelere uygulanabilen güvenli bi tedaviymiş araştırdım gittim ne çare… Gözüm şişiyor ve kan çanağı oluyor yerimden kalkamıyorum ne yazık ki hiç geçmeyen oyuncu bir ağrı. Sadece parol veriyorlar. Bnmki kadar ciddi değilse belki parol sizin ağrınızı hafifletir. Doktora danışın tabi başka bir çözüm sunamıyorlar ilaç kullanamadığımız için ne yazık ki
Çok normal canım hormonlardan dolayı tansiyonuna da bak bı normal mi diye
Merhaba mendede 11 haftasindan hala bawim agriyo…soyuk kanpres qoyuyorum anlima oyle hafifliyo…bawka turli hicbiwey
Anlina değilde ensene tdm ortasına buz kompleksi yap oda iyi geliyor